urgent!!!va rog!!!

Discutii privind Contenciosul Administrativ
Post Reply
andana_va

urgent!!!va rog!!!

Post by andana_va » 24 Mar 2010, 19:27

buna seara! va rog sa ma ajutati cu un sfat !e urgenta maxima !!!!! am facut o adresa catre o institutie publica pentru a-mi comunica punctul de vedere al institutiei in ceea ce priveste o procedura de transport de materiale ( in speta, daca avizul de insotire trebuie sau nu sa fie vizat de catre respectiva institutie).acest lucru se intampla acum aprox. o luna de zile.azi primesc o invitatie de la respectivii prin care imi comunica urmatoarele: " avand in vedere adresa dvs. cu nr.___din data de ( febr. era, nu am adresa in fata acum) va invitam maine la ora 9 la sediul nostru cu actele ce atesta modalitatea de inregistrare....", adik la control.pt. ca in mod clar ma aflu in abatere facand un transport pana in prezent ( adik din momentul in care am primit confirmarea ca a ajuns adresa la ei pana acum fara a avea avizul stampilat de catre institutie, as fi pasibila de amenda), intreb daca este legal sa fiu chemata la control si amendata in urma petitiei mele?in invitatie scrie clar ca asta este motivul.imi pare ca ceva nu e in regula.Legea 233/2002 pentru aprobarea O.G. 27/2002 spune clar modalitatea de solutionare a petitiilor.precizez ca nu am primit nimic scris din partea institutiei respective ca raspuns la petitia mea, decat aceasta invitatie.ce spuneti de situatie? :cry:

Post Reply