Si eu am o firma, nu prea mare, si ca toata lumea am incercat sa fac afaceri cu statul. Si asa am reusit sa intru in gratiile S.C. Drumuri si Poduri S.A. Deva, administrata de Consiliul Judetean Hunedoara.
Mare ghinion, caci aceasta a intrat, subit, in insolventa si eu am ramas cu prestatiile neachitate. E drept ca nu sunt de ordinul miliardelor, dar pentru mine conteaza. Si nici nu pot sa ma apropii de noul administrator desemnat, S.C. Euro Quality Insolvency S.P.R.L., sa intru si eu pe lista celor ce vor fi despagubiti.
Oricum cred ca la mijloc ceva e putred cand, dupa cate se afirma, insolventa a fost solicitata chiar de presedintele Consiliului Judetean – Mircea Molot, avand pretentia numirii administratorului judiciar tocmai in persoana aceluiasi avocat Viorel Muntean (Euro Quality Insolvency), toate acestea survenind in conditiile in care eram asigurati de conducerea institutiei ca vom dezvolta in continuare relatii de colaborare, bla...bla... bla..., data fiind contractarea de catre S.C. Drumuri si Poduri S.A. a unor lucrari importante, finantate din fondurile judetului.
Cu atat mai mult cu cat cu ceva timp inainte, judecatorul Sabau Dorina a respins solicitarea de declarare a insolventei S.C. Drumuri si Poduri, avansata de catre Directia Apelor Mures, Sectia de Gospodarire a Apelor Hunedoara, pentru o creanta de pana la 200.000 lei.
Ce sa intelegem de aici? Ca firma a intrat in colaps peste noapte sau ca judecatorii implicati joaca dupa cum ... sunt interesele. Si a cui aceste interese?
Zvonurile, carora tind din ce in ce mai mult sa le dau crezare, spun ca scopul acestui demers pare a fi preluarea activelor operatorului de drumuri de catre unii apropiati ai lui Molot in conditii avantajoase, dispusi sa plateasca tribut acestuia. Si aici vorbim de exploatari de piatra si balastiere, fara de care nu existi in constructia si reabilitarea de drumuri.
Si astazi, prin maiestria avocatului angajat s-a ajuns la un pas de atingerea telului propus, falimentul societatii si devalizarea acesteia. Demersul este indeaproape controlat de judecatorul sindic Maria Goron, unul din complicii lui Viorel Muntean, care a fost ales sa instrumenteze cazul de insolventa in urma unor artificii juridice, constand in inaintarea unui numar de solicitari identic cu cel al completelor de judecata, astfel incat sa fie asigurata certitudinea repartizarii dosarului catre completul condus de judecatorul mentionat.
Am incercat sa fac afaceri cu statul...
Re: Am incercat sa fac afaceri cu statul...
dorulets wrote:
Ce sa intelegem de aici? Ca firma a intrat in colaps peste noapte

Eeeee, parca, parca.dorulets wrote:
sau ca judecatorii implicati joaca dupa cum ... sunt interesele.
.
Concluzie este dura si legea asta a insolventei.