partaj fara copii

Familiei
Post Reply
mircea026

partaj fara copii

Post by mircea026 » 20 Mar 2010, 15:23

am fost casatorit doar doua luni.in 13 iunie 2009 mam casatorit,iar in 22 aug 2009 neam despartit.divortul sa finalizat pe 26 nov 2009(din cauza grevei judecatoriilor).banii reprezentand darul de la nunta a ramas la socrii mei,ptr a ii pastra pana ne intaorcem din luna de miere(saptamana de miere).ei au depus in acest timp banii la cec pe numele lor.acum,dupa divort ei nu vor sa imi dea partea mea din bani.socrii u mai cumparat(cred ca din nbanii nostrii,chiar daca ei nu recunosc)unele bunuri,spunand ca sunt cadou din partea lor(aragaz,canapea,aspirator).au cerut sa nu fie considerate bunuri comune,si leau luat din apartamentul unde locuiam cu chirie.celelate bunuri(combina frigorifica si tv)leam cump eu din bani proprii(obtinuti in urma unui credit dinaintea casatorie)si ei au pretentia sa se imparta.la numararea baniilor dupa nunta am fost eu,fosta sotie,parintii mei si socrii.se admit martori la partaj si parintii sau fratii?mai pot recupera partea mea din bani?au drept si la bunurile mele?mentionez ca am reclamato pe fosta sotie de cateva ori la politie ptr hartuire,si in intampinarea depusa de ea la partaj 90%sunt minciuni.va multumesc

Post Reply