RCA probleme cu service-ul

Asigurari de bunuri si persoane
Post Reply
poncu_bogdan

RCA probleme cu service-ul

Post by poncu_bogdan » 17 Mar 2010, 08:54

Sora mea a avut un accident anul trecut, celalalt sofer fiind gasit vinovat. Intrucat nu si-a recunoscut vina din prima, au mers la centrul de daune, unde i s-a intocmit proces verbal, iar sora mea a primit polita RCA si autorizatia de reparatie.
A mers apoi la societatea de asigurari, s-a intocmit si aprobat dosarul de daune, masina a fost reparata la service, s-a emis accept de plata pentru toata suma...pana aici toate bune.
Acum, in luna martie 2010, la aproape 6 luni de la toata treaba, primeste acasa comunicare de la service ca societatea de asigurari nu a virat banii pentru reparatie, sora mea fiind somata sa plateasca ea costul lucrarii, in calitate de beneficiar.
Precizez ca atunci cand am contactat telefonic service-ul in cauza, mi s-a raspuns foarte sec ca, in calitate de beneficiar, sora mea e buna de plata, ca societatea de asigurari in cauza are datorii de miliarde (lei vechi) la ei si ca daca nu plateste o vor da in judecata.
Vreau sa stiu daca chiar este posibil asa ceva, poate fi obligata de instanta sa achite costul reparatiei, atat timp cat dosarul de asigurari s-a incheiat fara probleme, masina a fost atunci eliberata din service in baza acceptului de plata, fara nici un fel de conditii? Nu ar trebui sa se indrepte cu actiune impotriva societatii de asigurari mai intai, daca nu si-a achitat obligatia? Nu inteleg de ce mai suntem obligati sa incheiem polite RCA, daca atunci cand ai un accident, societatea in cauza cauta tot felul de modalitati de a nu respecta conditiile de acordare a despagubirilor si nici o autoritate publica nu se sesizeaza cu privire la abuzurile tot mai dese ale acestor societati, deghizate mereu sub pretextul suspiciunii de frauda.

DevilMean

Re: RCA probleme cu service-ul

Post by DevilMean » 18 Mar 2010, 17:47

Ce scrie pe factura de la service?

Post Reply