voi ce credeti?
voi ce credeti?
astazi trebuiau depuse motivele de apel, si, din eroare, a fost trecut numarul unui alt dosar si trimise astfel catre tribunal, prin fax. daca maine va fi indreptata eroarea si depuse motivele de apel prin registratura, vor fi luate in seama?
Re: voi ce credeti?
Ar trebui sa mearga. Dar ca sa dovedesti eroarea si sa nu ai probleme, ar fi ideal sa incerci sa iei urma faxului la registratura, astfel incat sa fie si el introdus in dosarul tau. E posibil ca fetele de la registratura sa il ataseze la dosarul la care ai facut tu mentiune in fax, fara sa verifice partile si obiectul cauzei si atunci...adio motive depuse in termen.danamica wrote:astazi trebuiau depuse motivele de apel, si, din eroare, a fost trecut numarul unui alt dosar si trimise astfel catre tribunal, prin fax. daca maine va fi indreptata eroarea si depuse motivele de apel prin registratura, vor fi luate in seama?
... multumesc de raspuns.. problema e ca ca dosarul rubricat se afla pe rolul Curtii si tot pe 16.03.2010 trebuiau depuse motivele de recurs... cum lucrez la foc continuu, am scris motivele de apel peste cele de recurs, uitand sa modific nr dosarului... mea culpa... sper ca voi rezolva cumva, pentru ca o voi incurca rau...
Incearca cu un telefon la registratura si, roaga-le sa puna fax-ul in dosarul corect.

am fost la registratura... si am avut cea mai mare surpriza: faxul nici macar nu a ajuns, dupa cele spuse de ele... am depus si eu cu data de azi, dar am depus si faxul meu, de plecare, cu ok-ul de primire si cu data!
si mi-am pastrat si o copie!
poate, poate....
si mi-am pastrat si o copie!
poate, poate....
si..pe faxul trimis intial nu s-a putut modifica nr de dosar? daca tot nu l-au primit?
cred ca va fi admis ca si fiind in termen tinand cont de confirmarea datei de trimitere a faxului.
succes!

cred ca va fi admis ca si fiind in termen tinand cont de confirmarea datei de trimitere a faxului.
succes!