Buna ziua,
In decembrie 2007 am suferit o agresiune fizica, mai exact am fost victima unui nenorocit, care a incercat sa ma violeze si m a agresat fizic lovindu ma atat de tare incat am lesinat pe jos....cand mi am revenit am constatat ca aveam dantura sparta, ma durea coloana f tare si eram plina de vanatai.S a chemat ploitia , salvarea , am fost dusa la urgente si am scos un certificat medico legal.Apoi am facut tot ce trebuia facut....declaratii la politie, am mers la stomatolog am cheltuit o groaza de bani pentru a mi pune cei trei dinti scosi, am mers la psiholog, etc.Am depus o hartie catre parchet, si am fost chemata de multe ori la politie sa tot dau declaratii si sa recunosc faptasul ptr ca nu stiam cum il cheama decat dupa porecla. Dupa multe investigatii....cu toate ca nu cred ptr ca eu neavand bani de un avocat nu am putut face mare lucru, agresorul avand o situatie financiara mai buna si-a luat un avocat bun....suntem deja la 3 ani de la incident si inca nimic ...de fapt cred ca s a uitat de cazul meu....de ce? ce lege e asta? mentionez ca ultima oara cand am fost la politie a fost si agresorul si nu a recunoscut nimic a zis ca nici nu ma cunoaste......dar el dupa incident a trimis oameni la mine la munca sa ma mituiasca cu bani sa mi retrag plangerea...si alta oara m-a sunat personal si ne am intalnit eu impreuna cu sotul meu iar el insotit de un prieten la un restaurant din oras pentru a discuta pe cale amiabila.....si a recunoscut la masa tot si si a cerut scuze ....trebuia sa il inregistrez atunci....deci problema mea este ce pot sa fac??? si acum sufar chiar daca au trecut 3 ani.....am fost agresata, speriata, si umilita totodata peste tot.....legea oare chiar nu face nimic? de ce s au oprit in cazul meu?? va multumesc.
agresiune fizica si tentativa de viol
Re: agresiune fizica si tentativa de viol
3 ani destul de mult pentru o cercetare si urmarie penala...deci sa inteleg ca dosarul inca se afla la parchet?
Aveti vreo dovada, fie si cea cu martori,ca si-a recunoscut fapta?in afara de sotul dvs mai era cineva cand v-a facut propunerea de impacare?
El adus martori care sa ateste faptul ca nu se afla la locul faptei?
Inteleg ca a venit la dvs., la munca...este imposibil sa nu fi auzit vreun coleg propunerea acestuia de impacare si care sa poata atesta macar prezenta lui la locul dvs de munca.
dupa ce-mi raspundeti la intrebarile puse, va indic ce cereri trebuie sa formulati si catre cine...
Aveti vreo dovada, fie si cea cu martori,ca si-a recunoscut fapta?in afara de sotul dvs mai era cineva cand v-a facut propunerea de impacare?
El adus martori care sa ateste faptul ca nu se afla la locul faptei?
Inteleg ca a venit la dvs., la munca...este imposibil sa nu fi auzit vreun coleg propunerea acestuia de impacare si care sa poata atesta macar prezenta lui la locul dvs de munca.
dupa ce-mi raspundeti la intrebarile puse, va indic ce cereri trebuie sa formulati si catre cine...
In noaptea incidentului , mai exact dupa ce sa intamplat totul, sotul meu s a dus personal sa vada cine mi a facut asta la locul faptei, un restaurant din oras.La o masa mare erau adunati o parte din prietenii vinovatului plus vinovatul in persoana , si a recunoscut de fata cu toti ceea ce a facut mentionand ca era baut.La servici am fost cautata de un unchi al lui care lucreaza in politie insotit de inca cineva, si ca marotori ca am fost vizitata de ei ar fi femeia de servici care era pe hol si ia condus catre biroul meu.Iar marori din seara aceea sunt cei care au fost in restaurant, dar nici unu nu a declarat ca a vazut ceva, decat unu singur care a vazut cand m a lovit - eu eram afara - si a alergat sa il prinda pe vinovat. Nu stiu ce as putea face ...nu am bani si cred ca sunt corupti multi in pol tulcea.Va multumesc.
fa o adresa catre parchet, sa-ti transmita care este stadiul dosarului.alviola wrote: Nu stiu ce as putea face ...