intrebare despre o masina ???
intrebare despre o masina ???
buna ziua, acum un an am dat o masina unui prieten, fara contract de vanzare, i`am dat doar chiele si talonul, el la randul lui a vadut masina altcuiva la fel, fara nici un fel de act, intelegerea intre noi a fost k nu facem nici un act dar o sa imi plateasca toate taxele la masina + eventualele amenzi venite pe numele meu, acum nu mai stiu la cine a ajuns masina si vreau sa o recuprerez, intrebarea mea este, pot sa declar masina furata, dar sa nu depun plangere impotriva celui la care este gasita, sa nu il acuze de furt ?
Re: intrebare despre o masina ???
cum s-o dati furata si in acelasi timp sa nu fie incriminata persoana la care va fi gasita?este un nonsens.
luati legatura cu cel caruia i-ati "vandut-o" initial, cu siguranta ca acesta are cunostinta in posesia cui se afla acum masina.
oricare ar fi prorpietarul masinii acum,are envoie de dvs pt a o putea inmatricula..d.eic nu poate sa stea o vesnicie asa, cu toate ca-l avantajeaza situatia...ca toate amenzile ,cand soferul nu poate fi identificat, va vor veni dvs., proprietarul de drept al masinii.
luati legatura cu cel caruia i-ati "vandut-o" initial, cu siguranta ca acesta are cunostinta in posesia cui se afla acum masina.
oricare ar fi prorpietarul masinii acum,are envoie de dvs pt a o putea inmatricula..d.eic nu poate sa stea o vesnicie asa, cu toate ca-l avantajeaza situatia...ca toate amenzile ,cand soferul nu poate fi identificat, va vor veni dvs., proprietarul de drept al masinii.