stie cineva in ce fel de raporturi se afla personalul Autoritatii Nationale pentru Tineret cu institutia?
Autoritatea Nationala pentru Tineret este organ de specialitate al administratiei publice centrale, cu personalitate juridica, in subordinea Guvernului, finantata prin bugetul Cancelariei Primului-Ministru.
sunt raporturi de serviciu sau de munca?
sunt derutata pentru ca acest personal este numit in functie prin ordin, pe baza de concurs, dar, in acelasi timp, i se aplica legislatia specifica personalului contractual din sectorul bugetar= personalul angajat in acest sector in functii de conducere sau in functii de executie, pe baza de contract individual de munca incheiat in conditiile legii.
eu ma gandesc ca sunt de munca, dar nu inteleg cum se potriveste numirea prin ordin!
cred ca-mi scapa ceva, stiti voi ce anume?
stie cineva? :(
cred ca daca in lege nu se specifica expres ca sunt functionari publici si li se aplica prevederile L188 atunci mergi pe Codul Muncii. Ce daca sunt numiti in functie prin concurs? Asta nu mi se pare a veni in contradictie cu prevederile legislatiei muncii care nu zice nicaieri ca este interzisa numirea in functie.