va rog din suflet ajutati-ma macar cu un raspuns
va rog din suflet ajutati-ma macar cu un raspuns
am cumparat de la cineva pe care l0am cunoscut in targul vitan o masina skoda octavia in urma unui contract de vanzare -cump scris de mana cu 2 martori . adica i-am dat 2800 de euro avans urmand ai da restul de 5800 in momentul aducerii masinii. totu;l e k mi-a adus masina am facut un alt contract de predare primire. am vandut masina mai departe iar cel care a luato a vrut sa o inmatriculeza. in rar masina a aparut ca fiind furata. ce vina am eu? cel caruia i-am vandut masina a facut plangere penala pentru inselaciune. am citit codul penal anume infractiunea de inselaciune iar acolo scrie ca este inselaciune doar daca stiai si ai ascuns. eu nici nu stiam si nici nu am ascuns nimic. mai ales ca actele erau cele originale cheia originala 

Re: va rog din suflet ajutati-ma macar cu un raspuns
E posibila inselaciunea... insa, chiar usor sa se dovedeasca nu-i. Evident ca e necesara nu doar sa stii ci si intentia de a insela...
Mai sunt insa si alte intrebari care pot avea o oarecare importanta.
Masina avea acte? Cine era trecut in acte? L-ai intrebat pe vanzator de ce nu-i el trecut in acte?
Mai sunt insa si alte intrebari care pot avea o oarecare importanta.
Masina avea acte? Cine era trecut in acte? L-ai intrebat pe vanzator de ce nu-i el trecut in acte?
dvs. ati cumparat masina de la o persoana care nu era proprietarul din acte ?? cum putea sa va vanda autoturismul daca nu era adevaratul proprietar ?? s-a folosit de o procura sau cum ?
si ulterior dvs. nu ati incercat sa inmatriculati masina ?
povestiti in detaliu cum s-a intamplat.
si ulterior dvs. nu ati incercat sa inmatriculati masina ?
povestiti in detaliu cum s-a intamplat.
Ce mai conteaza cine e proprietar? Banu` sa iasa 

proprietar era firma de leasing dar cel care mi-a vandut auto mi-a facut factura de pe firma de leasing din cehia pe numele meu eu i-am dat o copie de pe buletin cxand i-am dat avansul.si a venit cu factura pe numele meu. deci normal in urma facturii eu eram proprietar. el a fost doar un intermediar.
eu am luat masina am facut programare la rar si cand am fost la poarta la rar la data cand eram programat cel de la intrare mi-a spus ca nu pot prezenta masina la rar deoarece nu am domiciliul in bucuresti. pentru carte autentificare la rar trebuie sa prezinte adica la auto indigene la prima inmatriculare ,persoana care prezinta trebuie sa aibe domiciliul in orasul care se face programarea
Adica cineva iti ofera la vanzare, intr-un targ oarecare, o masina a unei firme de leasing. El n-avea practic nici un act al masinii pe numele lui. Tu i-ai dat un avans si abia apoi a venit cu o factura emisa de firma de leasing (traisca calculatoarele.. care pot face orice)
Singurul act care vine cica, din partea firmei de leasing (proprietarul) este o factura! Cam putin...
Prevad destule probleme cu procuratura... cautati-va un avocat.
Singurul act care vine cica, din partea firmei de leasing (proprietarul) este o factura! Cam putin...
Prevad destule probleme cu procuratura... cautati-va un avocat.
Păi deja asta face, da' musai să fie gratis 

Bingo!!!Baltazar wrote:Păi deja asta face, da' musai să fie gratis