In legatura cu plantele etnobotanice!

Discutii privind Dreptul Penal
angel

Re: In legatura cu plantele etnobotanice!

Post by angel » 13 Feb 2010, 14:41

@DevilMean&Agenda:
pai cand sa-l bata fratilor ca totul se intampla in 5 minute...ori ca sa se simta bine, trebuia sa-i dea cu sete si mai mult timp...iar dupa eveniment, probabil ca nu si-a dat seama...nu-i tocami usor sa te trezesti cu mascatii opeste tine, la asemena "flagrant".
Amigo: e cam urata treaba,daca tipul a facut 16...acum tind sa cred din ce in ce mai mult ca nu erau doar etnobotanice...Dar, poate ca n-am dreptate si bine ar fi sa fie asa...

Succes si tine-ne la curent!
PS. nu mai da nici o declaratie fara avocat chiar daca iti baga sub nas,ca ti-a citit drepturile...ca e o gaselnita mai noua asta....sa se acopere..si tu le semnezi pe ambele...si-i mai greau sa-ti fie "anulate" declaratiile pe motiv ca nu ti-ai cunscut drepturile.

amigo_punk4life

Post by amigo_punk4life » 13 Feb 2010, 14:46

Pai sincer sa va spun chiar ca nu mi s-a citit nici un drept nimic sau sa imi spuna cineva vreo ceva. M-au luat la sectie mi-au luat declaratie, m-au pus sa semnez nush ce procese verbale..

Oricum situatia in sine a fost ciudata tare....

angel

Post by angel » 13 Feb 2010, 15:01

Nu-mi spui o noutate!
ar fi fost una,daca imi ziceai ca ti-ar fi invederat ce drepturi ai...
Nu-ti mai amintesti ce procese verbale ai semnat?...cum se numeau?...sau macar ceva din continutul lor?...alta data sa nu mai semnezi absolut nimic fara ca sa citesti foarte bine in prealabil ce scrie acolo...d.ar astea sunt lucruri pe care "baietii care stiu ca se face 16" trebuie sa le stie.

amigo_punk4life

Post by amigo_punk4life » 13 Feb 2010, 15:14

Nu stiu dar as putea sa fac vreo ceva? Adica pe motiv de viciu de procedura sau ceva? adica ei oricum au intrat in bar acolo si au inceput sa ne perchezitioneze fara mandat, fara nimic..

Si in legatura cu ce am semnat ma pot interesa despre ce este vorba. ma duc la sectie si intreb.

angel

Post by angel » 13 Feb 2010, 15:22

Deocamdata e prea calda, asteapta sa vina rezultatul analizei si dupa vedem ce e de facut...
atunci discutam si despre procedura viciata si altele de acest gen...deocamdata nu stim daca va fi sau nu o cercetare/ urmarire penala...

amigo_punk4life

Post by amigo_punk4life » 13 Feb 2010, 15:58

Corect. Frumos dreptul cand stau sa ma gandesc numai ca sa nu il mai invat pe experiente personale:))

angel

Post by angel » 13 Feb 2010, 16:33

Esti student la drept? :smile:
da. E de preferat sa nu-l inveti din experienta proprie.Si daca vei fi un licentiat in drept, si nu numai din acest considerent, ar cam trebui sa incepi sa-ti schimbi atat mediul de prieteni cat si mediul/placerile(etnobotanice), exista un cazier nescris al fiecarei persoane...si daca vei dori sa devii magistrat....acesta ti se cere...si au fost persoane care au promovat examenul,dar au fost eliminate datorita acestui cazier...pacat.

DevilMean

Post by DevilMean » 13 Feb 2010, 22:24

Adevarat, angel a spus-o cel mai bine, totusi tipule, inteleg ca erai speriat sau mai stiu eu ce.. dar acum ca-mi spui ca esti student la drept, chiar asa repede ai semnat alea acolo?
Puteai sa le spui sa te oblige, stateai pana citeai si gata, vedeai daca e ceva in neregula.

angel

Post by angel » 13 Feb 2010, 23:34

@Devil Mean:omu' nu ne-a confirmat c-ar fi,ci doar a ajuns la concluzia ca-i frumos...dar chiar daca n-ar fi...poate aceasta dragoste subita il va determina sa se apuce de studiat mai in profunzime :smile:
PS. mie altceva imi da cu rest :roll: ...un tip care se exprima "a facut 16" trebuie sa fie "baiat de oras", un astfel de baiat nu se sperie atat de usor...si stie clar ce are de facut in astfel de situatii,dar...ca sa citez pe cineva, poate doar a participat si el la discutiile celor mari si a mai invatat/auzit cate ceva de acolo.

DevilMean

Post by DevilMean » 14 Feb 2010, 01:02

Un baiat de tara nu ar fi bagat la cap treaba asta, dar ma rog, cine prinde din zbor prinde . :D
La urma urmei, nimeni nu stie ce a consumat X-ulescul.
Cafeaua e si ala un drog, doar ca e legal :mrgreen:

amigo_punk4life

Post by amigo_punk4life » 14 Feb 2010, 10:58

Doar spuneam ca e frumos dreptul, nu sunt student la drept si nici nu voi fi. Eu am mai mult inclinatii tehnice, inginer constructor....Am semnat si am dat declaratii ca a fost prea din top totul, altfel nu aveam cum sa fac, imi complicam existenta...

angel

Post by angel » 14 Feb 2010, 13:28

Ok.Atunci sa asteptam rezultatul analizelor si ...ne mai tii la curent cu evenimentele...
succes!

Baltazar

Post by Baltazar » 16 Feb 2010, 09:58

Hei, puşcăriile sunt pline de "victime" ale răilor care-şi fac 16. De parcă a-şi face cineva 16 pe persoana ta ar trebui să fie un motiv de compasiune.

Zi mersi că poţi să mai scrii pe forumul ăsta, cine ştie ce-o fi fost acolo :smile:

andreea88

Post by andreea88 » 16 Feb 2010, 14:16

Asa cum au zis si ceilalti....atata timp cat legea nu e intrata in vigoare poti sa ii sufli si fumul in fata la politist ca tot nu avea ce sa iti faca din punct de vedere juridic in legatura cu consumul sau traficul de substante interzise. :-D Da lasati-o mai moale cu plantele astea....ce Dumnezeu nu vedeti la tv cate s-au intamplat si cati au murit? :-P

Post Reply