Am o problema .Am vazut ca subiectul a mai fost dezbatut pe forum
Sunt citat in calitate de intervenient intr-un accident rutier.Accidentul a fost din vina celeilalte persoane(neacordare de prioritate).Respectiva d-na mi-a zis dupa ce a facut accidentul ( citez) "am crezut ca Mertzul meu e mai puternic si ca o sa reusesc sa trec prin fata dvs."

Acum citatia am primit-o azi si eu maine trebuie sa ma prezint la judecatorie.(D-na respectiva e in calitate de petent).Mie,citatia mi-a adus-o un vecin de la alta scara.Adresa era scrisa gresit si cred ca asta e cauza pt care a ajuns asa de tarziu in posesia mea.
Acum ...de intampinare...nici nu poate fi vorba...nu am nici macar o zi sa o pregatesc.Deci,poate ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat.
Mentionez ca accidentul nu s-a soldat cu victime,dar cu masinile avariate.Eu nu am asigurare si reparatia s-a facut pe asigurarea ei.
Ce ma sfatuiti sa-mi iau avocat?Cred ca e un proces civil.Care sunt lucrurile cele mai rele care mi se pot intampla?Sa ma puna sa platesc eu reparatia masinii?Ce urmareste respectiva d-na?
Eu nu pot sa o inteleg pe respectiva deloc.Daca nu aveam prezenta de spirit sa trag de volan cat de tare am putut ,aproape ca ii omoram copila....