Discutii privind Contenciosul Administrativ
-
Anirod
Au trecut 3 luni de la depunerea dosarului si sant amanata (vechea poveste :veniti peste o saptamana ,mai incercati peste 10 zile si tot asa)iar acum mi-a venit de la RENEL sa reinnoiesc contractul la lumina(fiind pe primul proprietar) si trebuie sa merg cu actul de intabulare in termen de 7 zile.In speranta ca nu va trebui sa ma intorc la anii n50 la lumanari,felinare ...

va intreb ce pot sa fac sau cui sa ma mai adresez?
-
croc
despre ce dosar vorbesti?
-
Anirod
Ma scuzati ,3 luni de la depunerea actelor la Cartea Funciara si am primit biletelul data eliberarii 10 noiembrie...

-
croc
nu se poate;
este ceva in neregula;
ai fost personal, sau prin intermediar?
-
Anirod
Da prin avocatul ce m-a reprezentat la tribunal si care mi-a spus ca nu are ce face din moment ce ne-a amanat doar sa asteptam....
-
croc
mi se pare ciudat
-
Anirod
Va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac in continuare...

...efectiv nu mai stiu la cine sa apelez...

-
croc
du-te personal si intreaba pentru inceput!
-
Anirod
Din pacate nu locuiesc in tara iar mama mea a fost si ea sa intrebe de ce dureaza atat dar nici macar nu au bagat-o inseama si am rugat din nou avocatul sa intrebe dar la fel fara nici un rezultat...ce sa mai fac?
-
Anirod
Sau daca stiti un site unde pot sa fac o reclamatie sau sa depun o plangere pt.Cluj .De doua zile caut pe web si v-am gasit pe d-voastra in speranta ca ma puteti ajuta.
-
aliosha
situatia mi se pare cel putin bizara. sunt din cluj si daca vrei sa te ajut danmi mai multe detalii pe
aliosha@justice.com