Divort...
Divort...
Buna ziua...Va rog frumos sa-mi dati cateva informatii.As dori sa stiu daca as putea sa introduc actiune de divort in Romania,eu si sotia mea avand casatoria facuta in Italia?Mentionez ca suntem amandoi cetateni romani,nu mai suntem rezidenti in Italia de un an(ne-am intors acasa)nu avem copii si nici bunuri de impartit.Mentionez ca divortul este cu acordul ambelor parti...Va multumesc anticipat.
Re: Divort...
unde aveti ultimul domiciliu si de cat timp?caci daca-l aveti in Romania si e de minim 6 luni,parca
(voi verifica,caci citez din memorie )puteti introduce actiunea de desfacere a casatoriei prin divort in acord, la judecatoria de sector/judet al ultimului domiciliu.taxa j.39 lei si tj 3 lei.daca aveti minim 1 an de la incheierea casatoriei puteti formula cerere divort in acord .

DIVORTUL SE INTRODUCE LA LOCUL UNDE DOMICILIAT PIRITUL IN ULTIMELE SASE LUNI
POT INTRODUCE DIVORT CU ACORDUL PARTILOR CARE SE PRONUNTA PE LOC ( DE OBICEI)
POT INTRODUCE DIVORT CU ACORDUL PARTILOR CARE SE PRONUNTA PE LOC ( DE OBICEI)
DOMNULE GIGI,DACA NU-I POT REPREZENTA II POT ASISTA, ASTA DACA STITI CARE-I DIFERENTA INTRE REPREZENTARE SI ASISTARE.
@avocat magdalena: nu credeti ca-i putin cam obositor sa citim topicuri si sa raspundem justitiabililor cu probleme, si-n acelasi timp sa va tot gasim pe dvs promovandu-va serviciile?
si...nu sunteti unicul avocat de pe acest forum, sper ca n-am spus o noutate...dar cu exceptia dvs si a altei d-ne avocat...n-am vazut pe nimeni sa insiste atat de mult in a-si "racola" clienti de pe sit.
potrivit Statutului profesiei aveti si alte metode de a va promova serviciile.
si...nu sunteti unicul avocat de pe acest forum, sper ca n-am spus o noutate...dar cu exceptia dvs si a altei d-ne avocat...n-am vazut pe nimeni sa insiste atat de mult in a-si "racola" clienti de pe sit.
potrivit Statutului profesiei aveti si alte metode de a va promova serviciile.