imobil retrocedat legea 10
imobil retrocedat legea 10
Recent, dupa lupte seculare care au durat mai mult de 10 ani, mi s-a retrocedat parterul unui imobil cu un etaj. Etajul a fost vandut de catre Romconfort in anul 2000 pentru modesta suma de 2500$ (imobil situat in Bucuresti, zona centrala). Proprietarul etajului acum cativa ani a efectuat anumite lucrari la imobil, incluzand si imbunatatiri asupra partilor comune (acoperis). Intrebarea mea este urmatoarea: ce temei legal are sa-mi ceara despagubiri pentru lucrarile efectuate la partile de folosinta comuna cand la momentul efectuarii lucrarilor parterul avea un alt proprietar (respectiv AFI)? Multumesc anticipat.
Re: imobil retrocedat legea 10
Daca lucrarile de intrentinere la partile comune ale imobilului au fost executate anterior retrocedarii, acesta nu are nici un temei legal si nici un drept, sa pretinda de la dvs. achitarea oricarei sume de bani sub orice titlu.
Trimiteti-l sa-i ceara fostului pretins proprietar si administratorului imobilului, cei cu care v-ati judecat dvs., si sa vada ce obtine.

Trimiteti-l sa-i ceara fostului pretins proprietar si administratorului imobilului, cei cu care v-ati judecat dvs., si sa vada ce obtine.

Re: imobil retrocedat legea 10
Multumesc vulpacris.. Aveam o mica strangere de inima, avand in vedere ca legile sunt facute de oameni care stau in asemenea case nationalizate nu stii la ce sa te astepti ....