Ce sa fac ?

Discutii privind procedura penala
Post Reply
dictando911

Ce sa fac ?

Post by dictando911 » 30 Dec 2009, 11:24

Salut , as dori si eu niste sfaturi , am fost pocnit de niste betivi care si-ai cam gresit tinta.
Am fost la medicina legala si am primit o fisa cu tratament 8-9 zile. Agresorul care m-a nenorocit cel mai tare , are 25 de ani , si mai are 2 dosare penale din circulatie, eu fiind minor in varsta de 17 ani. Ceilalti agresori nu m-au pocnit doar pe mine , ci si pe prietenii mei. Am doua rude in politie si m-au cam sfatuit , am compus plangerea , insa nu stiu ce sa fac ... sa o duc la parchet ? sau ... mi-a propus o ruda ... sa ma intalnesc cu agresorul , sa vorbim si sa imi dea 100ROn banii pe care i-am cheltuit pe drumuri .... Din cate am auzit agresorul are prieteni in politie , si cum eu nu prea am incredere in politie si stiu ca daca depun dosarul am mult de umblat , vreau ca acesta sa nu scape basma curata , asa ca va cer sfaturi voua , ce e mai benefic? .... multumesc

himera

Re: Ce sa fac ?

Post by himera » 05 Jan 2010, 01:03

primul sfat angajeaza un avocat si el va merge pentru tine unde trebuie si cand trebuie.
al doilea sfat pentru 8-9 zile ingrijiri medicale, oricare avocat va obtine mai mult de 100 lei, mai ales ca faptuitorul are si antecedente penale. daca avocatul joaca inteligent poti scoate o suma de bani frumoasa fara proces penal.

Post Reply