divort cu copil 2 ani o mamica disperata

Familiei
Post Reply
mimi17

divort cu copil 2 ani o mamica disperata

Post by mimi17 » 04 Jan 2010, 00:31

buna,
sunt in divort ,avem un copil de doi ani.el a fost cu alta femeie o perioada mai indelungata si poate chiar mai este.de un an stau la printii mei impreuna cu cel mic ,pastrand o legatura cu el in incercarea de a ne salva casnicia si bineinteles pt copil.problema este ca a venit sa-l ia pe cel mic la el doua trei zile,eu nu i l-am dat,mentionez faptul ca nu i-am interzis niciodata sa-l vada.nu i l-am dat pt ca nu are conditii,si el nu s-a implicat niciodata in cresterea lui,doar vizite de 1 -2ore pe zi.la el nu ar avea cine sa aibe grija de copil,este doar mama lui de 60 de ani.poate dispune de fff multi bani,sau pile pe la judecatorie,lucru cu care m-a si amenintat pt a-mi lua copilul.intrebarea mea este:chiar ar putea avea castig de cauza in aceasta situatie?sau in cazul in care nu are pot cere sa nu fie luat la domiciliul tatalui cel putin pana cel mic va incepe sa vorbeasca,sa inteleaga cat de cat?sunt o mamica disperata ce isi iubeste f mult baietelul?va rog sa-mi raspundeti.multumesc

avocat alina

Re: divort cu copil 2 ani o mamica disperata

Post by avocat alina » 04 Jan 2010, 13:30

buna ziua . avand in vedere varsta minorului, in mod cert instanta va va incredinta dvs. copilul.
dar conteaza f. mult si probatoriul administrat in cauza.
va sfatuiesc sa va angajati un aparator.

mimi17

Re: divort cu copil 2 ani o mamica disperata

Post by mimi17 » 04 Jan 2010, 15:50

buna ziua ,multumesc pt raspuns ,mi-ati mai redat putina liniste,
am angajat un aprator.
multumesc mult

Post Reply