roman casatorit cu o poloneza in sua
roman casatorit cu o poloneza in sua
Am urmatoarea situatie: cetatean roman casatorit cu o poloneza, casatorie incheiata pe teritoriul SUA. Omul a revenit in tara, a depasit perioada vizei (a stat mai mult decat avea voie), nu se mai poate intoarce in SUA, nu mai poate lua legatura cu sotia (nu e de gasit) si isi doreste f. tare sa divorteze. Dupa transcrierea actului de casatorie, sunt competente instantele romane sa desfaca aceasta casatorie ? Daca nu, ce e totusi de facut?
Re: roman casatorit cu o poloneza in sua
Merge dupa transcriere!
Insa cred ca mai repede ar putea divorta in state! Pentru ca sotia va trebui citata... si doar asta va dura luni de zile! Iar daca nu e de gasit e si mai nasol... citarea prin mic publicitate e de regula tare problematica in astfel de cazuri...
Insa cred ca mai repede ar putea divorta in state! Pentru ca sotia va trebui citata... si doar asta va dura luni de zile! Iar daca nu e de gasit e si mai nasol... citarea prin mic publicitate e de regula tare problematica in astfel de cazuri...
Re: roman casatorit cu o poloneza in sua
buna ziua.
in astfel de situatii, cand un cetatean roman se casatoreste cu un cetatean de alta nationalitate , competenta pt. a pronunta divortul este doar judecatoria sectorului 1 din bucuresti .
cu conditia de a se proceda la transcrierea certificatului de casatorie in romania. sotia poate fi citata la ultima adresa cunoscuta .
in astfel de situatii, cand un cetatean roman se casatoreste cu un cetatean de alta nationalitate , competenta pt. a pronunta divortul este doar judecatoria sectorului 1 din bucuresti .
cu conditia de a se proceda la transcrierea certificatului de casatorie in romania. sotia poate fi citata la ultima adresa cunoscuta .