In familie.

Familiei
Post Reply
Rehab

In familie.

Post by Rehab » 12 Dec 2009, 19:28

Buna ziua. Sper ca am nimerit bine topicul. Am si eu niste nelamuriri cu privinta la problema mea. Am 18 ani si acum un an mama mea m-a pus sa semnez un contract de vanzare cumparare. E vorba de un teren si eram propietari 3 persoane (eu, fratele meu si mama mea). Cand am semnat am intrebat daca are cineva acces la banii mei. Mi s-a raspuns ca nu, doar eu ii pot scoate cand fac 18 ani. Mentionez ca a trebuit sa semnez eu si tutorele meu. Acum din cauza problemelor cu mama mea m-am hotarat sa ma mut intr-un apartament. Cand am verificat contul unde trebuiau sa ajunga banii mei am avut suma de doar 10 mil iar restu de xxxxx nu au fost depusi niciodata. Cum e posibil si cum a inselat ? In contract din ce-am inteles eu apare clar ca banii minorei (adica eu) sunt depusi in banca cu o dovada pe hartie. Prin urmare vreau sa-i dau in judecata si nu stiu care sunt pasii de urmat. Nu imi permit un avocat, se poate obtine din oficiu? Cum demonstrez ca mi s-a facut un depozit la o banca si a fost depusa o suma mica fata de ceea ce trebuia sa primesc? Pot scoate si daune din toata povestea asta? Tutorele trebuie chemat in instanta?

Va multumesc pentru timpul acordat.

angel

Re: In familie.

Post by angel » 15 Dec 2009, 20:20

Cu ce va putem ajuta noi, in concret sunt niste informatii.Insa, chiar daca nu va permiteti va trebui sa va luati un aparator. Va fi un proces in care dvs. nu veti putea redacta actiunea, depune probatorii si sustinerea acestora. Mai mult decat atat daca nu sunteti jurist d eprofesie va va fi foarte greu sa va descurcati chiar cu ;egea in mana.asadar, musai un avocat.
Mai puteti sa-i faceit plangere penala, pentru ca v-a inselat...acum depinde foarte mult si de ceea ce scrie in contract....etc...

Nu vi se acorda avocat din oficiu pentru cauze civile...decat in anumite situatii speciale...si asta doar teoretic.caci practic multe Barouri nu vor trimite nici un avocat, pentru ca avocatul respectiv isi va recupera banii foarte greu spre deloc.

Gasiti si avocati pe care sa-i puteti plati la fiecare termen si atunci va va fi mult mai usor.

mult succes!

Post Reply