desfintare post art 65

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
clorela

desfintare post art 65

Post by clorela » 08 Dec 2009, 19:46

buna ziua
am o problema cam complicata sunt tehnician la o firma de distributie in data de 19 noe 2009 am primit o instiintare de la firma ca incepand cu 17.11.2009 se desfinteaza postul cu art 65 nu scrie in instiintare programul in perioada de preaviz nu am primit un alt loc de munca in cadrul firmei mai ales ca sunt vaduv si am in ingrijire un minor (familie monoparentala) locul de munca era pe teren conform fisei postului dar pe CIM este trecut sediul firmei ca loc de munca .......eu lucram in 3 judete pentru service si remedierea defectiunilor ......aveam masina de la firma cu care ma deplasam in teren complectam zilnic foaie de parcurs plus ordin de deplasare ..........in localitatea unde locuiesc aveam o camera inchiriata de la proprietar cu contract de inchiriere si firma mai in vara a cerut prorietarului OK pentru infiintare PUNCT DE LUCRU....la acest asa zis depozit erau depozitate diverse materiale sau utilaje luate de la sedil firmei sau de la clienti pe baza de aviz .....dar cand le duceam la sediu nu se intocmea nici un act si se opera direct pe calculator intrarea lor in depozitul central .....si acest lucru dureaza de 2-3 ani si vreo 3 persoane ce au trecut prin acel loc de munc de la depozitul central ........
acum urmeza sa va intreb :
1 pe CIM perioada de preaviz este de 15 zile eu am preaviz de 20 zile conform cu instiintarea CE PERIOADA ESTE BUNA??
2 IN PERIOADA DE PREAVIZ AM FOST CHEMAT LA SEDIL FIRMEI PE PERIOADA PREAVIZULUI 4 ORE SI FAC NAVETA ......UNDE ESTE LOCUL DE MUNCA IN CIMSAU IN FISA POSTULUI??
3 AM LIPSA IN ASA ZISA GESTIUNE 2 UTILAJE DAR SUNT SIGUR CA SUNT IN DEPOZITUL CENTRAL FIINCA IN DATA DE 16.11.2009 AM FOST ACOLO SI AM LASAT MAI MULTE UTILAJE .........POT SA MI-LE IMPUTE ??
4 CATE SALARII COMPENSATORII PRIMESC 1 SAU DOUA CONFORM CONTRACTULUI PE RAMURA COMERT ??
5 CE POT CONTESTA INSTIINTAREA DE DESFIINTARE SAU DECIZIA DE INCETARE A CIM ??
VA MULTUNESC ANTICIPAT PENTRU RASPUNSURI

dusterXXX

Re: desfintare post art 65

Post by dusterXXX » 12 Dec 2009, 16:16

1 pe CIM perioada de preaviz este de 15 zile eu am preaviz de 20 zile conform cu instiintarea CE PERIOADA ESTE BUNA??
20
2 IN PERIOADA DE PREAVIZ AM FOST CHEMAT LA SEDIL FIRMEI PE PERIOADA PREAVIZULUI 4 ORE SI FAC NAVETA ......UNDE ESTE LOCUL DE MUNCA IN CIMSAU IN FISA POSTULUI??
cim
3 AM LIPSA IN ASA ZISA GESTIUNE 2 UTILAJE DAR SUNT SIGUR CA SUNT IN DEPOZITUL CENTRAL FIINCA IN DATA DE 16.11.2009 AM FOST ACOLO SI AM LASAT MAI MULTE UTILAJE .........POT SA MI-LE IMPUTE ??
da
4 CATE SALARII COMPENSATORII PRIMESC 1 SAU DOUA CONFORM CONTRACTULUI PE RAMURA COMERT ??
minim 1, cum scrie in ccmunn; dacă în ramura comerţ ştii tu că scrie 2, atunci 2
5 CE POT CONTESTA INSTIINTAREA DE DESFIINTARE SAU DECIZIA DE INCETARE A CIM ??
VA MULTUNESC ANTICIPAT PENTRU RASPUNSURI
decizia de desfacere cim

Post Reply