Buna ziua,
O intrebare cum se procedeaza si ce trebuie scris in cererea de preintimpinare intr-un proces civil de partaj?
Am fost divortati de o perioada de 20 ani, in care sotul nu a vrut sa facem partajul, iar acum, dupa 20 de ani doreste sa ii semnez pentru iesirea din indiviziune privind un apartament,care l-am dobindit impreuna.
Am fost impreuna timp de 4 ani. Poate cineva sa ma ajute sa compun intampinarea?
Ce trebuie ca eu sa fac?
Multumesc
preintimpinare intr-un proces civil de partaj
preantampinare?!
de fapt, cred ca este vorba despre intampinare.
e greu sa va spuna cineva cum sa va faceti intampinarea in cauza daca nu cunoaste cu exactitate cum este formulata cererea de chemare in judecata.
va mai informez ca intampinarea nu este obligatorie....daca doriti sa va aparati, o faceti,daca nu, nu.
si...mai cautati pe acest forum, pentru ca exista un topic cu intampinare, si acolo am scris eu un model.

de fapt, cred ca este vorba despre intampinare.
e greu sa va spuna cineva cum sa va faceti intampinarea in cauza daca nu cunoaste cu exactitate cum este formulata cererea de chemare in judecata.
va mai informez ca intampinarea nu este obligatorie....daca doriti sa va aparati, o faceti,daca nu, nu.
si...mai cautati pe acest forum, pentru ca exista un topic cu intampinare, si acolo am scris eu un model.