Cate contracte de munca pot incheia?

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
airina

Cate contracte de munca pot incheia?

Post by airina » 03 Nov 2009, 12:44

Buna ziua,
Sper sa vada cineva intrebarea mea si sa-mi raspunda deoarece sunt in criza de timp. Sa va zic si intrebarea.
Daca o persoana are un c i de m 8 ore/zi etc si mai are inca unul cu 1 ora pe zi la alta societate, mai poate incheia inca 1, 2 , 7,9 ? Profesia fiind jurist. Adica la primul loc este angajat 8 ore, salariul mare dar nu are treaba, la locul nr 2 are treaba de 2 ori pe sapt dar cu bani putini, se mai poate si locul 3 de munca? Mentionez ca nu poate renunta la locul 1 de munca deoarece doreste sa faca un credit si i-ar ajuta salariul de acolo. Ce ziceti?

demonica

Post by demonica » 03 Nov 2009, 13:07

Poti sa-ti inregistrezi cate contracte vrei ca nimeni nu le contorizeaza. Important este sa mentionezi pe cm partial unde ai norma de baza. Eu am avut 1 cm 8 ore + 4 cm cu timp partial pt 2-4 ore

airina

Post by airina » 03 Nov 2009, 13:31

Mersi de raspuns. Eu am vazut in C muncii ca durata saptamanala a timpului de munca nu poate depasi 48 ore si facand un calcul tu depaseai alea 48 :P

demonica

Post by demonica » 03 Nov 2009, 14:05

Toate cm mele au fost inregistrate la ITM, nu a facut nimeni nici o verificare, nu m-a pus nimeni sa dau vreo declaratie cu privire la cate ore lucrez pe sapt.

kinga

Post by kinga » 03 Nov 2009, 15:43

airina wrote:Mersi de raspuns. Eu am vazut in C muncii ca durata saptamanala a timpului de munca nu poate depasi 48 ore si facand un calcul tu depaseai alea 48 :P

48 de ore la un angajator :lol: :lol:
vezi din formulare..
rezulta clar..
in rest ce a spus Demonica.. nimeni nu verifica..

cateodata ma distrez si eu.. daca ar fi sa adun lucrez 25 de ore pe zi :lol: :lol: :lol:

Post Reply