sef de depozit intoarsa din concediu de maternitate

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
fleure_21

sef de depozit intoarsa din concediu de maternitate

Post by fleure_21 » 30 Oct 2009, 23:20

hello
As vrea sa-mi spuneti, voi cunoscatorii, despre situatia intalnita de mine: lucrez la un depozit de produse naturiste; am fost angajata impreuna cu alti 2 colegi in acelasi timp. 6 luni am lucrat in depozit doar noi, fara a fi cineva care sa ne indrume;tineam legatura cu sediu prin telefon , mail, mess;nu este un depozit cu un volum, rulaj foarte mare, este un punct de lucru al unei companii multinationale.
La angajare si dupa perioada de proba nu a fost facuta nici o departajare intre noi, toti raspundeam in mod egal.
Acum trebuie sa vina din concediu de maternitate sefa de depozit care avea responsabilitatea asta inainte de a ne angaja noi si a fi dati afara ceilalti colegi din varii motive.
Intrebarea mea este - cum ar trebui sa impartim acum responsabilitatile, organizarea, sa facem o schimbare la 180 de grade dupa cum spune seful sau sa se schimbe sefa dupa noi?

dusterXXX

Post by dusterXXX » 31 Oct 2009, 10:38

întâi stai să vezi, urmare a venirii şefei, câţi veţi mai rămâne pe acolo.
discuţia va avea sens doar între şefă şi cei (din cei 3) care vor mai rămâne.

fleure_21

Post by fleure_21 » 31 Oct 2009, 21:48

am intrebat dak prin venirea ei va fi nevoie sa plece cineva; am primit un raspuns negativ atat din partea ei cat si din partea coordonatorului depozitelor dela nivelul central

dusterXXX

Post by dusterXXX » 31 Oct 2009, 22:05

e ok. dar, dacă pe perioada în care şefa a lipsit, a fost angajată o persoană în locul şefei, pe o perioadă determinată, acea persoană poate fi îndepărtată legal la revenirea "şefei".

dacă nu e iz de probleme, nu are rost să-ţi faci tu din nimic.

fleure_21

Post by fleure_21 » 01 Nov 2009, 18:13

hello
toti 3 am fost angajati cu contract pe perioada determinata, iar dupa perioada de proba de 2 luni s-a incheiat un act aditional prin care contractul a fost trecut pe nedeterminata si deasemenea s-a marit salariu.

dusterXXX

Post by dusterXXX » 01 Nov 2009, 20:31

arunci nu-ţi fă probleme, că nu are rost.

Post Reply