cocubinaj-pretentii si fata de ginere si fiica ei

Familiei
Post Reply
gepas

cocubinaj-pretentii si fata de ginere si fiica ei

Post by gepas » 23 Oct 2009, 11:29

Buna,

Mama a trait in concubinaj si din martie , eu fiica, am luat-o la noi datorita faptului ca s-a imbolnavit (prob. psihice-gr. de handicap) iar concubinul nu avea grija de ea (statea prin birturi), ea plecand repetat de la el, la locuinta ei , pe care eu am inceput din aprilie, sa o reamenajez ( nu avea apa calda, caldura) pt. a-i oferi mamei conditii decente de trai.Banii cu care am amenajat locuinta erau din contul ei personal din CEC, stransi in decurs de cativa ani, per. in care a locuit la el, dar in care a contribuit la cheltuieli si ea(extrase de cont).Suntem chemati la interogatoriu : eu, mama si sotul meu , in calitate de parati, in proces cu concubinul, pentru fond-pretentii.El solicita jumatate din suma pe care o avea mama in contul personal,in martie.
Subliniez ca impreuna nu au amenajat nici la el, nici la ea, nu au cumparat nimic impreuna, dar se cunosc de vre-o douazeci de ani si sta la el de vre-o 6 ani.Eu locuiesc in acelasi bloc cu concubinul si bineinteles ca mergeam pe la ei aproape in fiecare zi , ducandu-le uneori si cate ceva.Are sanse reale acest domn? Daca da, in ce constau ele ?De ce am fost citati si eu si sotul?
Va multumesc anticipat !

Post Reply