dreptul la libera exprimare

Discutii privind procedura penala
Post Reply
clara_22

Post by clara_22 » 03 Oct 2009, 11:49

Tanti dupa ce colegii mei te-au ajutat cu sfaturi, tu vb. aiurea de noi......ok, daca ai pensiune si ai asa de multi bani de ce nu iti iai un avocat si ne ceri pareri noua care nu suntem asa de eruditii ca tine.....Mi se pare mie sau cam sameni cu Veronica la vorba........Sincer eu iti dau ignor...

Ps: in privinta literelor "mancate", eu muncesc draga pana noaptea tarziu.....nu am angajati ca tine......Si in ultimul rand eu nu locuiesc in Romania.

ingrid

Post by ingrid » 03 Oct 2009, 18:31

colegi de care vorbesti ca m au ajutat cu sfaturi sant cu siguranta profesionisti cu alte cuvinte se au cu legile ceea ce nu este cazul tau. :-D aaaaaaaaaaaa ai fugit din tara dupa procesu cu tigarile :-D :-D :-D
sa sti ca am avocat nu unul ilustru dar bun .
cred draga ca ai hidrocefalita la cerebel :-D :-D :-D

clara_22

Post by clara_22 » 03 Oct 2009, 18:38

Nu intru in polemica cu tine ca nu are sens...... :-? Sper ca nu ai facut ulcer de cat ai ras............??!!

ingrid

Post by ingrid » 03 Oct 2009, 18:44

pai daca nu te tine...........de ce te ai bagat ca musca n c..........la cal :-D :-D
mare este gradina ta doamne si uite ce dobitoace ai in ea :-D :-D :-D

seiza

Post by seiza » 03 Oct 2009, 21:05

Mai fetelor, noroc cu voi, ca altfel ar fi trebuit sa scoata serverul din priza. :-D Nu v-ati plictisit? Se mai cearta omul, dar la un moment dat se mai apuca si de ceva productiv. E criza, ce naiba! :-P
Aaaa m-am prins :mask: Ingrid vrea cu orice chip sa vada pe pielea ei daca s-au abrogat sau nu art 205 si 206 si de aia depune atatea eforturi. ;-)

ingrid

Post by ingrid » 03 Oct 2009, 21:11

s au pe pielea voastra barfitoarelor :-D :-D

ingrid

Post by ingrid » 03 Oct 2009, 21:17

s au frustatelor :-D e criza cei drept da un baiat ceva???????? :-D
aaaaaaaaa si eu m am prins CINE VA MAI VREA???????? :-D :-D :-D

seiza

Post by seiza » 03 Oct 2009, 21:22

Ingrid, in cazul asta se scrie "sau" si nu "s-au". Iar mutilezi sarmana limba romana? Hai, ia respira tu ceva aer curat, cere sa-ti lege bine camasa aia , ca s-a slabit cordonul si ajungi la tastatura si du-te in lumea ta. Lasa-ne, lasa-ne.... :-D Paaa.

ingrid

Post by ingrid » 03 Oct 2009, 21:27

vezi tu seiza eu sant pe topicul meu deci sant acasa :-D tu esti musafiru :-D si daca tot nu ai de spus ceva interesant de ce nu te duci tu la dracu pe alt topic :-D :-D :-D

ingrid

Post by ingrid » 03 Oct 2009, 22:28

daca tot sugerezi ca as fi nebuna ,inseamna ca nu am discernamant ia ghiceste cine o sa beneficieze de iubitele atr. 205,206 :-D
ce sa faci asai cand esti analfabet juridic :-D :-D :-D

Post Reply