rezultate barou

Examene, rezultate, pareri, etc
Sheridan

Post by Sheridan » 26 Sep 2009, 07:53

UNBR, in lipsa de activitate adopta decizii cu acelasi continut dar cu numar schimbat, e perfecta motivarea :-D .

Angel esti pe langa ! :grin:

agenda

Post by agenda » 27 Sep 2009, 14:57

:-D :-D :-D

mai oameni buni....e vorba de decizia 268 astfel cum a fost MODIFICATA prin 447...

paisie

Post by paisie » 27 Sep 2009, 16:47

contestatiile se corecteaza la Bucuresti asa cum rezulta din Regulilie de desfasurare a examenului - Anexa nr. 1 la Decizia nr. 87 din 28 august 2009 a Comisiei Permanente a U.N.B.R. "Contestatiile la probele scrise se depun la sediul subcomisiilor de examen, in termen de cel mult 48 de ore de la afisarea rezultatelor si se solutioneaza de catre Comisia de contestatii, dupa ce lucrarile scrise resigilate, insotite de contestatia formulata in scris si de procesul verbal de resigilare sunt transmise de presedintele subcomisiei de examen, Comisiei de solutionare a contestatiilor.
Transmiterea contesatiilor si a lucrarilor scrise ce vor fi reevaluate se va face in cel mult 24 de ore de la expirarea termenului de depunere a contestatiilor.
Comisia de solutionare a contestatiilor este convocata de Presedintele Comisiei nationale de examen si isi desfasoara lucrarile la Bucuresti."

angel

Post by angel » 27 Sep 2009, 23:00

Li wrote::grin: CITAT angel
"diferenta dintre noi este una foarte mare..."
felicitari angel, raspuns corect. in timp ce tu freci menta (pe la birou), eu muncesc.

la naiba, nu-mi iese citarea... cine ma invata si pe mine? :grin:
woww!! ce noutate!! se mai si munceste?! :-D ,cand?...in timp ce "freci menta (pe la birou)"sau dupa? :mrgreen: .

si...nu te mai plange ca o fetita prescolara care a primit prea multe teme la scoala...ca tu muncesti...ca zau daca esti singurul...stiu.te-am dezamagit. :-D :-D

@Sheridan: esti pe langa! :grin: :grin: .Asa se intampla cand "plagiezi". ti-ai luat teapa! :grin: si cand... extragi din context in mod cu totul tendentios,ce postez eu :aplauze:

@Agenduta :floare: .S-a inteles perfect de la inceput ce am postat ,insa si-au propus doi gentlemani sa ma atace ,ca si-au zis ca nu mai asa isi pot etala veleitatile de jurisiti.In mod special Li, ca el nu poate fi niciodata pe langa.te intrebi poate daca-i perfect...nu-i,dar nu raspunde justitiabililor si atunci...doar live poate gresi nu si virtual :-D . cu privire la celalat domn, este...asa din spirit de solidaritate, insa chiar daca munceste(ca noi toti de altfel) raspunde si justitiabililor aflati in nevoie si pt. asta il respect,chiar daca diplomatia nu este punctul lui forte.

Li, parca ai picat INM-ul anul asta.Succes la anun! :mrgreen:

@Paise:aplauze: :cafea: acesta este raspunsul corect...il gasisem si eu dupa postarea intiala la acest topic...insa,din motive "obiective"am refuzat sa-l postez. :-D :-D

Li

Post by Li » 29 Sep 2009, 19:39

angel, esti genul de jurist care da copy-paste. esti moarta daca ti se strica calculatorul de la serviciu. si..cine rade ultimul...vorba aia, ori se prinde mai greu ori e prost.
angel wrote:...il gasisem si eu dupa postarea intiala la acest topic...insa,din motive "obiective"am refuzat sa-l postez. :-D :-D

cleo27ro

Post by cleo27ro » 30 Sep 2009, 21:12

Am intrat si eu. Ura, ura!
Macar atata, daca INM-ul se lasa asteptat. Acum am o dilema.
Am avocat care sa ma ia , dar cica nu se poate semna contract decat dupa depunere juramant. Asa este?
Trebuie sa astept asta? Si daca da, cand dracu se depune ca vreau sa incep mai repede stagiul si sa plec din Directia unde lucrez acum.
Rog raspuns urjent... :grin:
Multumesc!

erikwolder

Post by erikwolder » 30 Sep 2009, 22:09

Dă o fugă la secretariatul baroului. Ar trebui să te lămurească.

Li

Post by Li » 30 Sep 2009, 23:46

Cleo27ro wrote:Am avocat care sa ma ia , dar cica nu se poate semna contract decat dupa depunere juramant.
felicitari tuturor care au intrat :floare:

intai depui contractul semnat la barou, apoi juramantul la cateva zile.
vezi ca juramantul trebuie sa-l stii pe din-afara :grin: altfel nu te mai primeste....................

.. glumesc :-P

paisie

Post by paisie » 01 Oct 2009, 16:10

da da fix la cateva zile juramantul =)) eu l-am depus dupa aproximativ 5 luni :D si nu o murit nimeni :P

Post Reply