examen

Ce vreti sa mai vedeti pe acest sit?
Post Reply
Li

examen

Post by Li » 17 Sep 2009, 19:00

cand se sustine examenul pt notari? si cat a fost taxa anul trecut? multumesc

Li

Post by Li » 20 Sep 2009, 22:24

:grin: incredibil ... niciun notar pe aici ?

Sheridan

Post by Sheridan » 20 Sep 2009, 22:49

A fost la inceputul lunii, cred ca pe 5. Taxa n-o stiu, dar ma pot interesa.

Li

Post by Li » 20 Sep 2009, 23:13

Sheridan wrote:A fost la inceputul lunii, cred ca pe 5. Taxa n-o stiu, dar ma pot interesa.
curios, eu nu am vazut nici un anunt despre examen...sau poate nu stiu sa caut.Sheridan multumesc. Chiar te rog, daca aflii ceva despte taxa...... :cafea:

Sheridan

Post by Sheridan » 21 Sep 2009, 22:31

Pentru ocuparea posturilor de notari stagiari procedura e destul de oculta, examenele se tin in mare secret ca sa nu afle decat cei care si trebuie sa le promoveze.
Vezi daca te ajuta http://www.cnpgalati.ro/files/documents/15.pdf

este ordinul anual de actualizare a numarului de notari si deci si a posturilor vacante, ordin care se emite in primul semestru al anului.
Anul acesta s-a decis numarul de posturi prin aprilie iar in cursul lunii septembrie-oct se dau examene la camele notarilor publici, rezultatele se valideaza in data de 26 oct.La unele camere examenul este finalizat.
Ma gandesc ca daca insisti la Camera notarilor care te intereseaza intr-un final ti se va comunica ce posturi se vor scoate si cand se organizeaza examenul, insa din pacate informatia nu e de ajuns.Asta bineinteles pentru la anun.

Li

Post by Li » 22 Sep 2009, 10:35

multumesc.
era de asteptat. asa se intampla in Romania cand n-ai pile.

Sheridan

Post by Sheridan » 25 Sep 2009, 11:11

Li te interesa concursul pentru un post de notar stagiar , nu ? Anuntul pe care l-a postat Kinga e pentru cei care au terminat stagiatura. Cred ca nu ma insel.

Post Reply