certificat de nastere

Familiei
Post Reply
kikirika

certificat de nastere

Post by kikirika » 22 Sep 2009, 18:17

buna la toata lumea,
:razz: va rog sa ma ajutati sa fac o cerere catre tribunal prin care sa cer recunoasterea a doi copii si incuviintarea purtarii numelui tatalui a celor doi.sa va spun despre ce este vorba
eu am fost casatorita,si in timp cit am fost casatorita am avut doua fetite cu un alt barbat .fetitele au certificat de nastere cu numele fostului sot.si la rubrica tatalui e scris tot fostul sot.Am facut tagada paternitatii dar la sentinta nu este specificat sa se treaca numele tatalui adevarat si nici schimbarea numelui fetelor .Am fost la primarie ca sa schimb certificatele si mi s a spus sa fac o alta cerere la tribunal prin care sa cer recunoastere de catre tatal adevarat si incuviintarea purtarii numelui acestuia.problema e ca tatal adevarat este dupa o operatie grea pe creier,este constiient dar nu se poate deplasa la tribunal.As vrea sa fac eu cererea in numele lui si eventual sa fie semnata in fata unui notar.Asa se poate?si cam ce sa scriu in cerere?

razman

Post by razman » 22 Sep 2009, 19:00

Mergeti la un avocat si va face el tot. Asta ca sa nu cheltuiti bani degeaba pe notar. Avocatul va face si cererea si va va reprezenta in instanta.

Post Reply