pentru cei care cunosc statutul! as dori o parere despre situatia avocat administrator. eu cred ca se poate la barou parerile sunt impartite.
in statut se interzice expres: presedintele consiliului de administratie, al comitettului de directie si admn unic. deci daca sunt 2 administratori conditia este indeplinite. mi s-a spus ca vezi doamne administratorul face cate de comert si deci nu se poate. astept pareri. as dori parerea unui consilier de la uniune.
avocat administrator
in orice caz formularea din statul este interpretabila. sper ca nu sunt discutii in legatura cu calitatea de actionar sau asociat: ,, avocatul poate fi asociat sau actionar", art 30 statut.
in statut art 30 alin 3 (cred), se prevede obligatia avocatului de a aduce la cunostiinta consiliului baroului despre calitatea de membru in consiliul de administratie, credeti ca se aplica si calitatii de asociat sau actionar?
in statut art 30 alin 3 (cred), se prevede obligatia avocatului de a aduce la cunostiinta consiliului baroului despre calitatea de membru in consiliul de administratie, credeti ca se aplica si calitatii de asociat sau actionar?