Va salut pe toti in primul rand si in al doilea rand vreau sa va cer ajutorul.
Acum vreo jumatate de an mi-am dat demisia de la o firma, mi-am facut lichidarea, tot. Insa, de 2 luni am inceput sa primesc din nou bani de la ei (exact suma pe care o aveam ca si salariu). Cu alte cuvinte au inceput sa-mi dea din nou salariu. E comic daca stati sa va ganditi ca de 6 luni nu mai am treaba cu ei si acum au inceput sa-mi vireze din nou salariul. Intrebarea mea este, ce imi pot face ei sau cum pot recuper ei banii de la mine, in cazul in care eu sa presupunem plec din tara sau pur si simplu nu le raspund la telefon pentru ca nu vreau sa le dau banii. Pot veni cu politia, ma pot da in judecata?
Astept raspunsurile voastre. Merci mult.
Am primit 2 salarii
merci pentru sfat :) dar cred ca isi vor da seama destul de repde, deci nu pot face prea multa dobanda :)dusterXXX wrote:şi-i pot lua înapoi, fii liniştit.
dar tu strânge banii ce-i primeşti şi bagă-i într-un cont şi nu te atinge de ei.
dacă firma îi cere înapoi, te alegi măcar cu dobânda ce ţi-o dă banca. sfatul meu este să nu-i cheltui.
alte sfaturi? mai poate sa-mi spuna cineva ceva? va rog..? :)
Re: Am primit 2 salarii
stefun wrote: ce imi pot face ei sau cum pot recuper ei banii de la mine, in cazul in care eu sa presupunem plec din tara sau pur si simplu nu le raspund la telefon pentru ca nu vreau sa le dau banii.