Examene, rezultate, pareri, etc
-
Ramona86
HELLO,
Am si eu o intrebare, este posibil ca in cazul in care iau examenul de barou si ma inscriu, sa intrerup stagiatura?
este undeva vreo lege, ordonanta in acest sens?
Multa lume mi=a spus ca se poate intrerupe, adica iti intrduc cartea de muca ca si avocat stagiar si o poti scoate dupa 1 luna sau asa ceva si stagiatura ramana intrerupa pana cand te hotarasti sa o faci.
Stie cineva sa imi spuna ceva concret?

-
Li
intai ia examenul, gaseste un maestru. stagiatura o intrerupi daca incepi sa o si practici. dupa ce incepi stagiatura faci cerere de suspendare....dar nu vad sensul...multi nu-si gasesc av indrumator. dar daca vrei sa iei examenul si apoi sa te suspenzi, te sfatuiesc mai bine sa stai linistita la actualul tau loc de munca. avocatii nu au carti de munca.
-
flaviuta
Daca lucrezi in alta parte te inscrii pe lista celor incompatibili, cand inceteaza cauza de incompatibilitate poti incepe stagiatura.Ai timp pentru acesta 2 ani.In 2 ani ai timp sa te hotarasti ce vrei sa faci.
-
flaviuta
Si eu voi da acest examen pe 9 sept. Am emotii, cu cat citesc mai mult parca nu mai stiu nimic.Cum credeti ca va fi, la ce subiecte posibile va-ti gandit?
-
Ramona86
Din moment ce s-a marit numarul de ore, la 4 ore cred ca vor fi mai multe subiecte, astefl vom avea mai multe posibilitati de a lua examenul...ceea ce ma deranjeaza pe mine este faptul ca trebuie sa iei 6 minim la o materie, si sincer imi este foarte frica de procedura penala si civil, astea doua materii are killing me 8O ...dar vom vedea.
Chesta e ca nici nu poti sa anticipezi ce va da deoarece subiectele sunt trase la sort, asa ca depinde de noroc si de cunostintele pe care le ai.
Eu lucrez la o firma ca si jurist si sincer imi place mult ce fac, dau examenul acesta pentru ca sunt poraspat absolventa de drpt si nu vreau sa o lungesc, va multumesc pentr raspunsuri.
Cred ca in cazul in care voi lua examenul ma voi pune pe lista cu incompatibil, iar in 1 an sau 2 imi voi da seama daca imi place intr=adevar ce fac sau nu.
BAFTA LA TOATA LUMEA! :)