Salut! am si eu o intrebare pentru cei mai stiutori ca mine si anume: absolventii din sistemul Bologna, mai exact cei cu 4 ani de facultate la invatamantul la distanta (in cazul meu), pot sa participe la examenul de admitere in magistratura numai cu diploma de licenta, sau mai e nevoie si de un master, si abia apoi indeplinesc conditiile de participare la acest examen? am tot cautat insa nu am gasit informatii pe aceasta tema... :mellow:
multumesc anticipat !
absolventii Bologna la examenul de admitere in magistratura
Poti participa la examenul de admitere in magistratura, indeplinesti conditiile de participare.
Cu privire la master, pentru absolventii din sistemul Bologna, zi sau ID nu conteza, studiile trebuie completate ...deci ai nevoie si de master...poti studia un master de 2 semestre...tot la ID..nu conteaza...ideea este ca iti completezi studiile...BAFTA
Cu privire la master, pentru absolventii din sistemul Bologna, zi sau ID nu conteza, studiile trebuie completate ...deci ai nevoie si de master...poti studia un master de 2 semestre...tot la ID..nu conteaza...ideea este ca iti completezi studiile...BAFTA