Anulare contract vanzare-cumparare

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
DinaG

Anulare contract vanzare-cumparare

Post by DinaG » 15 Aug 2009, 19:15

D-na Crystal:

Am o intrebare un pic neobisnuita...
Anul trecut, am incheiat un act De Vanzare-cumparare cu sora-cumnat (amindoi pe act).
Noi locuim toti in SUA.
Sora mea, Theodora G., a cumparat appartamentul acesta in 1995. Ea este si cetatean Roman.
Cumnatul nu are cetatenie Romana. In 15 ani de zile sora a fost numai 2 ori, in 1995 si in 2006.
Eu am menajat totul, in acest timp. Am platit tot ce este de platit pt un appartament, si plus reparatii si altele.
Un an inainte mi-a dat imputernicire sa fac corectie pe Actul de proprietate. Numele sotului era gresit de la inceput.
NUmele lui era H---ta CI----COV, in loc de H---to CO----SKI.
Mi-am piedut timpul si zile pt EI.

Eu, avand imputernicire de la sora, si de la El, am incheiat actul nou si l-am transferat pe numele sotiei, Tuca G.
Initial vroiau sa-l vanda prin agentie dar mai tarziu ne-am inteles sa-l luom noi, sau sa-l inchiriem pt EI.
Deci in principiu EU si cu sotia venind in fiecare an in Romania eram mai in masura sa aparem ca proprietari.

Recent au fost niste discutii precum cumnatul reclama ca appartamentul facea mai mult si ca le-am dat prea putin.
Sotia la fel nu este multumita, si cu criza financiara, si spune ca nu-l mai chitam (plateam in rate). I-l inapoiam in totalmente.
Probabil ca o sa pierdem o mica narvuna" si cam atit. Toata lume este de comun accord cu actiunea asta.

Intrebarea: As dori sa anulam contractul si s-a inapoiam Actul de vanzare-cumparare, pe numele Theodora G. si H--to Co===ski, deci sa-clarificam cu actul.
Ei au deja appartamentul, si l-am inchiriat temporar, pt EI. Banii ii primesc EI.
ACtul de proprietate sa treaca inapoi la: Theodora casatorita cu Hristo C---ski.(precum era inainte de vanzare.
Cum este cel mai simplu, rapid si mai putin costisitor.

V-as fi reconoscator daca ma ajutati in privinta asta!
Se poate resolva mai usor cu NOTARUL care a facut actul?!

Post Reply