Salut,
Sunt administratorul unei firme ce trebuie sa recupereze de la o firma de consultanta o anumita suma. Am obtinut hotararea judecatoreasca definitiva, am asteptat vre-un an, am vb cu avocatul si mi-a zis ca executorul judecatoresc nu a gasit bani in contul firmei respective. Ciudat este ca acea firma inca functioneaza, insa din cate am inteles toate bunurile, calculatoare, imprimante, laptop-uri, tot ce au, sunt trecute pe alte persoane fizice. Trebuie sa astept acum sa se scoata la licitatie sediul social, insa tare mi-e ca o sa fie probleme si acolo. Am fost la OJPC, de unde am obtinut o adeverinta ca respectivul apartament este pe firma lor, insa cand avocatul a trimis prima somatie la adresa respectiva, cei ce locuiau in apartament i-au zis ca nu stiu nimica de nici o firma acolo.
In final, ce alte optiuni am sa-mi recuperez banii, in afara de vanzarea apartamentului respectiv, daca conturile sunt pe 0 si nu mai au bunuri de executat (cel putin asa zic ei).
Multumesc anticipat !
P.S: btw ... si nu sunt singurul care trebuie sa recupereze bani de la ei, mai sunt si alte firme, in aceeasi situatie.
Executare judecatoreasca cu probleme.