Iarasi inselaciune?

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
Barbarosa

Iarasi inselaciune?

Post by Barbarosa » 20 Jun 2009, 15:39

Buna ziua,
Intampin probleme din cauza unei vitrine frigorifice. In luna noiembrie 2008 am achizitionat o vitrina de la Fresco si am optat pentru varianta statica de la Frigotehnica (Italia) cu temperaturi de lucru cf fisei tehnice de 2-4 grade. Inca din prima saptamana nu a functionat corect intrucat facea gheata si chiar mai mult am sesizat ca aceasta vitrina nu facea frig decat 2-3 cm de la suprafata pe care sunt expuse produsele. Am apelat la service care dupa numeroase incercari de remediere a situatiei au apelat la varianta de a-mi pune niste ventilatoare in interior pentru a plimba aerul. Nici asa nu a mers si in continuare facea gheata iar temperatura in interior depasea 10 grade. Cei de la Fresco au facut o solicitare in Italia iar italienii le-au trimis o schita descriptiva in care se arata faptul ca vitrina nu raceste decat pana la o inaltime de 7-10 cm iar restul pana la 40-50 cm sunt la temperatura ambientala. Mi-a venit rau cand am vazut ce mi-au dat si ca nu mi-au prezentat datele problemei de la inceput. Acum am o vitrina de 20.000 euro care face gheata non stop si trebuie dezghetata la 2 zile si in interior produsele expira inainte de termen, chiar la jumatatea acestuia din cauza temperaturii necorespunzatoare. Ce pot face eu in cazul acesta mai ales ca ei nu mi-au pus la dispozitie informatiile complete si nici nu mai raspund la telefon ?
Multumesc.

Post Reply