o urgenta
o urgenta
O verisoara de-a mea a facut un accident (o tamponare frontala)cu o alta masina care venea din sens opus.
Ea a evitat un biciclist care s-a dezechilibrat in dreptul ei si a intrat in cel ce venea de pe contrasens.
Vara-mea e gravida in luna a-5-a,nu apatit nimic ,si nici soferul masinii respective(o mica zgarietura pe frunte,care nu a durat nici 5 min de examinare in spital)
Masina lu vara-meaare full casco,si rca-ul ei nu-i plateste decat 400 euro la oponentul ei ,pt ca are o dacie din 2000.
Acum cel in cauza umbla dupa zile de ingrijiri medicale,pt ca ea nu vrea sa-i cumpere alta masina si el nu se multumeste cu 400 euro.
Oare ce poate artistul ala rezolva???????
Ea a evitat un biciclist care s-a dezechilibrat in dreptul ei si a intrat in cel ce venea de pe contrasens.
Vara-mea e gravida in luna a-5-a,nu apatit nimic ,si nici soferul masinii respective(o mica zgarietura pe frunte,care nu a durat nici 5 min de examinare in spital)
Masina lu vara-meaare full casco,si rca-ul ei nu-i plateste decat 400 euro la oponentul ei ,pt ca are o dacie din 2000.
Acum cel in cauza umbla dupa zile de ingrijiri medicale,pt ca ea nu vrea sa-i cumpere alta masina si el nu se multumeste cu 400 euro.
Oare ce poate artistul ala rezolva???????
cand s-a intamplat accidentul?aproximativ.
Parerea mea este ca n-are cum sa-si ia un certificat medico-legal pt mai multe zile de ingrijiri medicale decat cele care le-a luat initial.asta in situatia in care are doar o zgarietura pe frunte, cum zici si de la spital i-au dat drumul in 5 minute.
Cred ca-i si tardiv s-o faca.
Parerea mea este ca n-are cum sa-si ia un certificat medico-legal pt mai multe zile de ingrijiri medicale decat cele care le-a luat initial.asta in situatia in care are doar o zgarietura pe frunte, cum zici si de la spital i-au dat drumul in 5 minute.
Cred ca-i si tardiv s-o faca.
Stiu Agenda,dar mai sunt anumite "parti vatamate", care raman "lovite la cap" o viata dupa......evenimentagenda wrote:hmmm...nu stiu angel..loviturile la cap sunt cam...

Acum serios vorbind....cu siguranta ca au trecut cateva luni de atunci(cel putin vreo 2 sa zicem), ca s-a facut deja dosarul de casco...i-a platit...
Aproximez acum si eu

Daca existau indicii clare ca partea vatamata, ar putea avea fie si cea mai mica problema , il opreau pt. investigatii amanuntite(nefiind in discutie contuzii- asta a fost.
Si am inteles ca partea vatamata este suparata,ca vrea masina noua- deci face parte din "partile vatamate" pe care le-am mentionat anterior"
Te intreb acum, ce atitudine ai ca aparator intr-o astfel de cauza,cand iti vine partea vatamata cu un certificat IML, in care scrie..."partea vatamata declara ca a suferit un soc in urma unui accident auto in perioada x,....constat ca exista posibilitatea ca pacientul sa fi suferit un soc posttraumatic, bla bla...dar nu se poate preciza perioada

Am vazut certificate de genul, cum am intalnit si "parti vatamate de profesie"
pentru o masina noua, este in stare sa-si incerce rezistenta peretilor prin casa si vine certificatul,cu perioada "aproximativa"

Agenda, daca ar fi fost de buna credinta, si-ar fi luat atunci certificat medico-legal, nu dupa ce a vazut ca nu-i cumpara masina noua

accidentul s-a intamplat recent si martori nu exista,decat p
angel wrote:Stiu Agenda,dar mai sunt anumite "parti vatamate", care raman "lovite la cap" o viata dupa......evenimentagenda wrote:hmmm...nu stiu angel..loviturile la cap sunt cam...![]()
Acum serios vorbind....cu siguranta ca au trecut cateva luni de atunci(cel putin vreo 2 sa zicem), ca s-a facut deja dosarul de casco...i-a platit...
Aproximez acum si eu![]()
Daca existau indicii clare ca partea vatamata, ar putea avea fie si cea mai mica problema , il opreau pt. investigatii amanuntite(nefiind in discutie contuzii- asta a fost.
Si am inteles ca partea vatamata este suparata,ca vrea masina noua- deci face parte din "partile vatamate" pe care le-am mentionat anterior"
Te intreb acum, ce atitudine ai ca aparator intr-o astfel de cauza,cand iti vine partea vatamata cu un certificat IML, in care scrie..."partea vatamata declara ca a suferit un soc in urma unui accident auto in perioada x,....constat ca exista posibilitatea ca pacientul sa fi suferit un soc posttraumatic, bla bla...dar nu se poate preciza perioada![]()
Am vazut certificate de genul, cum am intalnit si "parti vatamate de profesie"
pentru o masina noua, este in stare sa-si incerce rezistenta peretilor prin casa si vine certificatul,cu perioada "aproximativa"
![]()
a nu se intelege ca sunt in asentimentul faptuitorilor,dar....nici de acord cu noua profesie care inca nu=i in nomenclator
![]()
Agenda, daca ar fi fost de buna credinta, si-ar fi luat atunci certificat medico-legal, nu dupa ce a vazut ca nu-i cumpara masina noua
observer wrote:Nimic din punct de vedere penal. Civil cel pagubit poate sa o dea in judecata si sa ceara mai mult decat cei 400 de euro (sincer mi se pare putin) si in cadrul procesului expertul va determina valoarea reparatiilor . Aceasta valoarea este cea pe care o va plati asiguratorul.
SUBSCRIU LA CE A ZIS OBSERVER.
Tinanad cont si de faptul ca l-a lovit frontal ,cu siguranta pagubele sunt cu mult mai mari, ori...ca sa-si repare masina in conditiile acestea....depinde cat este de avariata.

Mai bine n-o mai repara,ca nu va mai fi masina care a fost in veci.Poate ca in aceasta idee a zis ca vrea una noua, si-l inteleg.
@ agenda:

Ai dreptate privind "lovirile la cap",dar, teoretic vorbind se pot face "smecherii" cu orice alta parte corporala.numai ca aici.vrei sa zici ca-i cu efect intarziat

ah,si care este procedura pe care trebuie sa o aplice vara-mea daca oponentul ei o da in judecata pentru plata daunelor materiale.
Normal asigurarea ar trebui data in judecata,dar artistul asta vrea s-o dea pe vara-mea in judecata pentru plata daunelor materiale
Atunci nu inteleg de ce se mai plateste rca????????????????????
Normal asigurarea ar trebui data in judecata,dar artistul asta vrea s-o dea pe vara-mea in judecata pentru plata daunelor materiale
Atunci nu inteleg de ce se mai plateste rca????????????????????