Notificare prin executor judecatoresc

Discutii privind procedura civila
Post Reply
demonica

Notificare prin executor judecatoresc

Post by demonica » 12 Jun 2009, 09:49

In prima instanta am avut castig de cauza pentru procesul intentat de proprietari pentru constatrea rezilierii contractului si evacuare - instanta le-a respins cererea ca finnd neintemeiata - am dovedit ca am facut investitii si reparatii necesare fondului.
Au declarat recurs, iar intre termenul 1 si 2 adica in decursul lunii mai 2009, am primit o notificare prin executor formulat de avocatul reclamantilor pe motiv ca expira valabilitatea contr de inchiriere la data de ...nov 2009.
Daca depun la instanta aceasta recunoastere a valabilitatii contractului facuta chiar de reclamanti prin avocat - se respinge recursul pentru:
1. ca a ramas fara obiect - avand in vedere recunoasterea valabilitatii?
2. ca e neintemeiat si nedovedit?
3. Poate judele sa invoce ex. exercitarii abuzive a dr procesuale ale reclamatilor?
4. e necesar sa o incov eu?

:cafea:

razman

Post by razman » 12 Jun 2009, 12:12

CE FRAIEEEEERI :-D :-D :-D
Zic eu:
Pe cale de exceptie a prematuritatii, inscrisul confirmativ, in supliment de probatiune, parvenind dupa data pronuntarii hot. de fond.
Onorata,.... de ce vorbim noi aicea. Ce recurs,.... uitati ce zic astia,... ca contractul nostru e perfect valabil si expira in noiembrie 2009. Eu doua zile m am tot uitat pe calendar si tot in iunie am constatat ca suntem. Ce vor domnii in recurs...sa casati o hatarare care mi recunoaste un drept, mai mult,drept reconfirmat prin aceasta somatie chiar de catre recurenti, iar acestia, desi nu mi tagaduiesc dreptul,in mod implicit, prin trimiterea aceastei somatii de instiintare, ma cheama in instanta solicitand contrariul si abuzand astfel de drepturi procesuale numai in scop de sicana, pentru a incerca in acest fel sa ma constranga sa parasesc imobilul inainte de termenul consiimtit de comun acord ? :-?

demonica

Post by demonica » 12 Jun 2009, 18:10

:fluierat: asa mi-am zis si eu cand am citit cu mare uimire continutul notificarii.
in ultimele luni am tot cumparat carti de specialiate am citit si am vazut ca prin aceasta notificare vor sa se protejeze sa nu raman mai mult in spatiu, avand in vedere ca am facut intampinare si cerere reconventionala si am aratat prin calcule ca mai am de stat inca un an in plus fata de valabilitatea contractului si cred ca din acest motiv m-au notificat. Dar eu :evil: am utilizat aceasta notificare in favoarea mea si am introdus azi o nota de sedinta ca la termen nu voi fi si am scris nu chiar asa de bine ca tine, n-am stiu despre prematuritate, dar am scris ca-si exercita abuziv drepturile procesuale si sa-i amendeze ( am citit in Ex procesualte de Tabarca) si am invocat recunosaterea expresa a valabilitatii contractului am citat din notificare si am cerut sa respinga recursul ca fiind nefondat si lipsit de obiect si sa mentona dispozitiile din sentinta atacata. Cred ca am scris bine :lol:

Cred ca avocata lor a vrut sa ma intimideze si cxand colo mi-a dat munitie, cand o sa citeasca ce i-am pus in dosar poate o sa-si dea seama ca nu te pui cu :evil:
:-D

razman

Post by razman » 12 Jun 2009, 18:22

Demonica, daca ai citit monografia cu exceptiile de Tabarca, cum :evil: nu sti de ex de prematuritate ,care i la inceput, da sti de exercitare abuziva, carei pe la sfarsit ?
Eu zic ca ai scris bine si ca onorata respinge.

demonica

Post by demonica » 12 Jun 2009, 18:27

Deci n-am citit toata cartea ci am citit-o de la sfarsit si asa am vazut :-D
de fapt am cumparat-o de o saptamana si n-am avut timp nici s-a deschid si dimineatza la cafea am deschis-o exact la aceasta exceptie norocul prostului cred asa ca am ajuns la birou si am redactat in maniera pe care ti-am descris-o.
Crezi ca e necesar sa mai fac inca o nota prin care sa invoc si exceptia de prematuritate? Sau cum ma sfatuiesti? :kiss:

razman

Post by razman » 12 Jun 2009, 18:33

Nu i nevoie

demonica

Post by demonica » 12 Jun 2009, 18:35

merci :cafea:

vulpacris

Post by vulpacris » 12 Jun 2009, 23:35

Lasa-le un os de ros si juzilor, ca or sa invoce ei exceptia asta din oficiu, si o sa v-o puna in dezbatere. :-D

Acum sti si raspunsul. :aplauze:

:cafea:

Post Reply