Salut tuturor si imi cer scuze pentru raspunsurile mele tarzii, dar am fost foarte ocupat in ultima vreme cu munca si am avut ceva probleme cu legatura la internet si nu prea am putut verificat forumul.
Pai eu sunt administrator la firma respectiva, treaba a fost ca eu aveam nevoie de un partener financiar la afecerea respectiva era ceva online, eu am venit cu ideea, munca, oameni, strategia, tot ce tinea de proiectul respectiv, iar asa zisul asociat al meu era doar cu o parte din bani pe care la momentul respectiv eu nu ii aveam.
Eu si nu mai eu am avut drept de semnatura, la banca si peste tot, numai eu am alergat pentru ea, cu firma respectiva nu s-a facut nimic, pentru ca in timpul in care am fost eu acolo au inceput problemele omului asta.
De facut ceva pe firma asta nu s-a facut nimic pentru ca a discutat Tatal meu cu el si cam il respecta pentru ca tata l-a ajutat la un moment dat in trecut cu niste chestii de sanatate, chiar a mentionat ca nu mai stie unde a pus actele dar sa stam linistiti ca nici el si nici noi nu o sa platim nimic ca o sa inchida firma statul pentru neactivitate, am discutat cu dansu problema asta de cateva ori si am primit acelasi raspuns dupa care nu am mai dat de el, chiar a sugerat sa mergem sa scoatem un raport sa vedem ca nu e facut nimic pe ea.
Am fost sa il scot si cand am ajuns in fata ghiseului dupa o caoada imensa nu a mai mers nu mai stiu ce soft si am stat degeaba si am plecat.
S-au facut acte si atat, am oprit totul cand mi-am dat seama ca nu imi e bine cu actualul partener am incercat sa gasesc altul am tot cautat dar eram prea tanar si nimeni nu a crezut in ideea mea care momentan a pus-o Google in aplicare si care scoate cateva milioane bune :)))) dar asta a fost sa fie ....
De atunci ala a fost cautat de unu si de altu, datorii , divort ca a plecat si sotia de langa el, etc etc... am cautat o periodata sa dau de el dar cum am zis nu am mai putut nu mai e de gasit omu.
In ce priveste firma nu cred ca a facut ceva pe ea, mereu cand discutam ma indemna sa ma duc sa scot ce activitate a avut, plus CRED daca era situatia naspa sau ceva de genu cred ca as fi fost anuntat ca eu am datele puse acolo telefonul care il am de atunci si nu l-am schimbat, sau o metoda sa ma contacteze ar fi fost gasita.
Plus ca sediul firmei nici nu mai exista, era o casa inchiriata care dupa ce am plecat eu a mai folosit-o 1 an si dupa s-a mutat.
Tot ce imi doresc e sa nu mai platesc dupa neplacuta mea aventura de atunci NIMIC.Nu am vrut sa iasa treaba asta dar sincer m-am culcat si eu pe o ureche ca imi inchide statul firma... dar de cand am auzit cativa prieteni cu tot felul de probleme cu firmele si cu impozitul forfetar etc am zis sa vad si eu care mai este situatia la firma asta, pentru ca sincer dupa atatia ani credeam ca o sa fie inchisa, dar se pare ca nu si se pare ca e posibil sa trag si mai mult decat am pierdut dupa ea.
Va multumesc si imi cer scuze pentru raspunsul meu tarziu, promit ca o sa fiu mai prompt.
Astept raspunsurile voastre
Multumesc,
Bogdan