avocat- PFA
Multumesc. M-am gandit la asta si eu, insa in momentul in care am solicitat informatii pentru a-mi trece telefonul mobil de pe PF pe PFA, mi-au comunicat ca trebuie sa platesc 10 europlus tva si plata anticipata pe doua luni, avand in vedere ca sunt persoana juridica.agenda wrote:nop. reiese chiar din denumire: persoana FIZICA autorizata
Dacă este vorba de firma de telefonie din care faci parte şi vrei să-ţi schimbi contractul, da, regula lor este clară, cu toate că PF sau PFA este unul şi acelaşi lucru cu mici diferenţe la desfăşurarea activităţii, adică cei care sunt autorizaţi de Primărie şi cei autorizaţi de ORC. De ce nu laşi telefonul mobil pe PF , doar banii pentru abonament tot tu ca persoană fizică îi plăteşti, numai că nu poţi TRECE PE CHELTUIELI. Dar, am supus atenţiei acestă problemă a justificării cheltuielilor în calitate de PFA, deoarece odată cu introducerea noului impozit forfetar, consider că nu mai trebuie să justificăm cheltuielile efectuate cu diferite bunuri care sunt înregistrate pe cabinet.