mama a fost inselata cind a cumparat o casa...

Discutii privind procedura civila
Post Reply
fairplay

mama a fost inselata cind a cumparat o casa...

Post by fairplay » 21 May 2009, 21:09

...cu un act facut de mina si 2 martori(se face in mod obisnuit la tara)dar dupa o perioada de timp fratii care au vindut casa au dat-o in judecata si au zis ca de fapt numai au inchiriat casa...din pacate mama mea nu a fost la notar sa inregistreze acea hirtie... au purtat-o prin judecati 4 ani timp in care ea nu mi-a spus absolut nimic despre situatia ei :-( ...acum ea este terminata psihic si moral si a pierdut casa din care v-a fi evacuata foarte curind...intrebarea mea este urmatoarea:cum as putea sa fac sa ii dau in judecata pe acesti sarlatani care au distrus munca de o viata a mamei mele si eventual ce acuzatie sa le aduc!
Multumesc de ajutor tuturor oamenilor care ma vor inspira in lupta impotriva nedreptatii!

miri

Post by miri » 22 May 2009, 10:40

ca sa poti primi sfaturi adecvate trebuie sa detailezi speta:cum adica a pierdut casa,care este motivarea instantei si cum s-a ajuns deja la executare?
Chitanta de mana cu 2 martori reprezinta un pact de vanzare,iar vointa odata exprimata de ambele parti este suficienta pt.a incheia un contract e vanzare-cumparare.

fairplay

Post by fairplay » 22 May 2009, 13:31

Miri iti multumesc de interesul acordat.O sa incerc sa-ti raspund la intrebarea cu "motivarea instantei".conform mamei mele:"cumparatorul nu a dovedit ca vinzatorul este proprietarul casei"...

Acum totul este pierdut pentru mama mea ... cit de corect a fost procesul este o enigma pentru mine!

Tot ce doresc acum este sa sa ii dau in judecata pe acesti excroci care au inselat o femeie batrina cu o pensie de 2 milioane de lei pe luna si care fara mine ar fi ajuns pe drumuri... cu siguranta nu ar fi rezistat foarte mult...

De aceea as aprecia in mod deosebit daca cineva imi poate sugera o cale pe care as putea sa-i chem in judecata pentru inselatorie si abuz de incredere! orice alta idee este binevenita.

Ce trebuie sa fac ca ei sa nu scape nepedepsiti pentru ca au ruinat viata unei femei ce a muncit 40 de ani din greu,iar acum au imbolnavit-o psihic,rid de ea cind o vad la procese au batjocorit-o si vor sa o si puna sa plateasca si daune materiale la casa aia facuta din chirpici...mi se face sila

Va multumesc pentru ajutor

razman

Post by razman » 22 May 2009, 13:48

Fairplay, nu dispera ca e pirdut. Nu e pierdut inca nimic , dar da ne amanunte cu sentinta in mana.

agenda

Post by agenda » 22 May 2009, 13:50

pai cei care au vandut nu erau proprietarii din cate am inteles...

razman

Post by razman » 22 May 2009, 16:03

Calma, calma, agendo, lasa omu sa ne zica la concret, ca ai vazut ca zice din auzite.

miri

Post by miri » 22 May 2009, 16:19

Fair play incet i-a actele in fata si incearca coerent sa relatezi cazul mamei tale,cei abilitati de pe forum nu te vor lasa ci te vor ajuta cu multe sfaturi utile.
Sincer regret ce s-a intamplat cu mama ta,este adevarat ca multi profita de ignoranta celor varstinici,uitand ca si ei au la randul lor parinti.

razman

Post by razman » 22 May 2009, 16:25

:floare:

agenda

Post by agenda » 22 May 2009, 17:26

razman wrote:Calma, calma, agendo, lasa omu sa ne zica la concret, ca ai vazut ca zice din auzite.
eu? ce nu par calma? sunt calma...de ce spui ca nu sunt calma....SUNT FOARTE CALMA

CAAAAAAAAAAAAAALMA!

K? :mrgreen:

razman

Post by razman » 22 May 2009, 17:52

hai ia :floare: , cafa nu ti dau ca nu face bine la nervi.

agenda

Post by agenda » 22 May 2009, 17:54

:-D

bine ca nu e machedon aici...ca as fi incasat-o bine...

razman

Post by razman » 22 May 2009, 19:00

Da chiar, unde o disparut machedon, ca nu i de vreo... trei zile?

fairplay

Post by fairplay » 23 May 2009, 09:44

Oameni buni,din pacate eu nu am actele la indemna din cauze de locatie...eu locuiesc in alt oras decit mama mea iar dinsa nu are cunostinte IT,deci nu imi poate trimite pe mail hirtiile...sper ca foarte curind sa le primesc cu posta obisnuita si atunci va voi pune la dispozitie datele...

Concret este faptul ca a pierdut acest proces iar acum se lupta pe ultima suta de metri cu alt proces de evacuare si pretentii materiale...
Excrocii doresc daune materiale iar mama le-a raspuns ca in anii in care a locuit in acea casa a facut imbunatatiri si a facut cheltuieli de reabilitare a casei...Deci un fel de "frectii Diana la picior de lemn"
Procesul de proprietate a fost pierdut cu decizie definitiva.

Deci din nou intrebarea:cum pot eu sa le vin de hac acestor specimene de joasa speta intentindu-le un nou proces si ce motive as putea invoca?

angel

Post by angel » 24 May 2009, 18:12

pai tot n-ai inteles.trebuie sa stim toata speta,cap-coada ca sa ne putem face o idee.asta era ideea.cand intri in posesia actelor,cu siguranta te va indruma cineva ce sa faci.

Post Reply