Ce sanse sunt sa primeasca pedeapsa cu suspendare?
Ce sanse sunt sa primeasca pedeapsa cu suspendare?
In martie 2008 am fost victima unei agresiuni cu un cutit, in urma acestei agresiuni am scos un certificat medico-legal cu 7-9 zile de ingrijiri medicale, mai precis am fost lovit cu manerul unui cutit in cap. Dupa audierea martorilor si a inculpatului, acesta a fost gasit vinovat de port de arma alba in locuri publice si lovire. Inculpatul a mai fost condamnat acum 3-4 ani pentru complicitate la talharie, acesta a fost eliberat conditionat.
Ca parte civila i am cerut despagupiri morale 3000 ron, recunoscand fapta a fost de acord sa plateasca suma.
Azi a fost ultima infatisare, urmeaza pronuntarea.
Intrebarea mea este: Ce sanse sunt sa primeasca pedeapsa cu suspendare?
Ca parte civila i am cerut despagupiri morale 3000 ron, recunoscand fapta a fost de acord sa plateasca suma.
Azi a fost ultima infatisare, urmeaza pronuntarea.
Intrebarea mea este: Ce sanse sunt sa primeasca pedeapsa cu suspendare?
Aproape egale cu zero. Deci numan bine ce este liberat conditionat, el savarseste o infractiune ce implica violente asupra persoanei..reprezinta un pericol real pentru societate si nu va mai scapa asa usor tura asta. Nu are importanta ca te-a lovit cu partea lemnoasa a cutitului , de unde reise clar intentia doar de vatamare si nu tentativa de omor. Fapta lui dovedeste ca regimul sanctionator aplicat in inchisoare nu si-a indeplinit scopul. De ce nu ma mira?

Chiar ca e incredibil . Or fi inchisorile pline pe la voi pe la Braila. Ma asteptam sa ii dea putin, dar cu condamnare. Probabil ca va face procurorul apel si nu va scapa atat de usor. Nu prea lasa parchetul sa se treaca cu vederea. Ce sa faca altceva, daca nu sa atace? Iar tu, nu prea ai ce face, asa ca nu-ti cheltui banii aiurea pe avocati, afara de cazul in care nu iti plateste despagubirile stabilite de instanta sau te hotarasti ca suma dispusa de instanta este prea mica.
Dupa ce am mai vorbit cu cativa oameni am aflat ca: e posibil sa fi trecut perioada de reabilitare si deasta, ca altfel nu avea cum sa scape cu 6 luni de inchisoare cu suspendare.
Mai am cateva intrebari, daca se poate sa mi raspunda cineva.
Mi au fost aprobate daunele morale in valoare de 3150 lei.
In caz ca nu imi plateste suma asta ce se intampla?
Daca o va plati cum trebuie sa procedez ?
Va multumesc anticipat.
Mai am cateva intrebari, daca se poate sa mi raspunda cineva.
Mi au fost aprobate daunele morale in valoare de 3150 lei.
Va multumesc anticipat.
1. Daca nu iti plateste de buna voie suma stabilita prin hot. drept despagubiri morale, il executi silit.Ursuletzzz wrote:Mi au fost aprobate daunele morale in valoare de 3150 lei.
2. Pai..iei banutii si..vezi tu ce faci cu ei!