Salut. Am si eu o intrebare pentru cei care sunt in facultate inca.
Ce vi se preda la drept penal partea generala si speciala...dupa Noul Cod sau dupa actualul Cod?
Pentru cei care au amabilitatea sa imi raspunda, va rog sa precizati si de la ce facultate sunteti, ca sa vedem cam cum s=au impartit profii...
Thanks...
ce vi se preda acum?
salutare virtuale,
la mine la faculta profu de dr. penal -baiat bun- preda partea speciala a dr. penal dupa codul penal in vigoare insa face referire si la codul nou, deci mergem in paralel(in sesiune la examenul de dr. penal am mers si pe noile modificari la anumite infrcatiuni, unde a fost cazul), io zic ca e o chestie buna in anul 4 la aprofundat o sa ne vina mai usor.
la mine la faculta profu de dr. penal -baiat bun- preda partea speciala a dr. penal dupa codul penal in vigoare insa face referire si la codul nou, deci mergem in paralel(in sesiune la examenul de dr. penal am mers si pe noile modificari la anumite infrcatiuni, unde a fost cazul), io zic ca e o chestie buna in anul 4 la aprofundat o sa ne vina mai usor.
Sunt in anul al II-lea la universitatea de stat din Iasi. Noi am studiat de la inceputul anului numai dupa noul Cod penal. Sesiunea a fost... o adevarata aventura. Am invatat mai mult de pe manualele "vechi" observand... modificarile. Bine macar ca in semestrul II va fi altfel, acum ca doctrina se actualizeaza!