ce misto o sa fie !!!
ei...nu-s avocata
riscul asta nu exista
sunt firmele "satelit" care se regasesc pe langa o firma "mama" care se respecta..
si zau nu dau mai mult de 1000
in privinta amenintarii domnule , Agenda nu-mi face nimic
sper
si nu am vorbit urat cu tine.. io vorbeam de domnu practician care o sa lichideze firmele
daca nu esti din orasul meu.. nu ai de ce sa-ti faci probleme....
inca

riscul asta nu exista
sunt firmele "satelit" care se regasesc pe langa o firma "mama" care se respecta..

si zau nu dau mai mult de 1000
in privinta amenintarii domnule , Agenda nu-mi face nimic

sper

si nu am vorbit urat cu tine.. io vorbeam de domnu practician care o sa lichideze firmele
daca nu esti din orasul meu.. nu ai de ce sa-ti faci probleme....

inca

dator cu un raspuns pentru razman:
din fondul de lichidare se fac plati, intr-adevar cand debitorul nu are bani ( in insolventa, in lichidarea judiciara cand cererea de dizolvare a fost facuta de fisc sau de o persoana interesata). In cazul dizolvarii voluntare , asa cum vrea duduia Kinga, onorariul lichidatorului il plateste asociatii, actionarii societatii. Daca nici acestia nu au bani pot formula o cerere de ajutor public judiciar pe ordonanta 51 ( lichidatorii pentru identitate de ratiune sunt asimilati expertilor) . Te luminasi !!!!
din fondul de lichidare se fac plati, intr-adevar cand debitorul nu are bani ( in insolventa, in lichidarea judiciara cand cererea de dizolvare a fost facuta de fisc sau de o persoana interesata). In cazul dizolvarii voluntare , asa cum vrea duduia Kinga, onorariul lichidatorului il plateste asociatii, actionarii societatii. Daca nici acestia nu au bani pot formula o cerere de ajutor public judiciar pe ordonanta 51 ( lichidatorii pentru identitate de ratiune sunt asimilati expertilor) . Te luminasi !!!!

M ai luminat, da te rog sa ma crezi ca am zis o la bâza nu sa supar pe cineva, si asa cum zici tu asa o stiam si eu, iar avand in vedere ca o buna parte din cererile de declansare a procedurii sunt declarate de ANAF, sau de catre creditori, iaca daca am dato n bara nu o pune la suflet te rog ca se mai intampla.