va rog sa ma lamuriti
va rog sa ma lamuriti
un var de-a meu lucreaza in paza ,si in fata portii ,in afara obiectivului se afla o mobila veche apartinand fostei firme de paza.E ,dupa 1 luna de zile a primit ordin de la seful lui sa o distruga (in prealabil anuntand fosta firma de paza ,sa vina dupa mobilier)si asa a facut.Acum a venit fosta firma de paza care a vazut ca nu mai e mobila si a facut o plangere la politie.
As vrea sa stiu si eu cum se vor delura lucrurile,tinand cont ca nu era in obiectiv mobila,si nu avea obligatia sa o pazeasca,dar totusi a distruso?
in cat timp se stinge plangera la politie?
As vrea sa stiu si eu cum se vor delura lucrurile,tinand cont ca nu era in obiectiv mobila,si nu avea obligatia sa o pazeasca,dar totusi a distruso?
in cat timp se stinge plangera la politie?
am citit indicatiile la Haloperidol uite in ce se recomanda:agitatie senila, agresivitate, vagabondaj, balbaiala, varsaturi si sughit; tulburari de comportament si de caracter, manie, dementa, oligofrenie, psihopatie, schizofrenie acuta si cronica-- unde il incadram pe varun???
trecand la lucruri mai serooase sa nu recunoasca (mai ales daca nu avea obigatia de paza)

trecand la lucruri mai serooase sa nu recunoasca (mai ales daca nu avea obigatia de paza)