eu zic k e abuz...cine ma ajuta cu un sfat?

Discutii privind Contenciosul Administrativ
Post Reply
raul007

eu zic k e abuz...cine ma ajuta cu un sfat?

Post by raul007 » 27 Apr 2009, 00:02

am patit-o si eu azi cu politia...ne-a oprit in oras pt radar...ei ziceau k aveam 70 km/h....dar nu aveam cum sa avem asa o viteza mare...si i-am cerut sa ne arate filmarea(nestiind ca filmarea se arata numai in instanta)...ne-am zis k nu se poate asa ceva...si am cerut sa se mentioneze in procesul verbal asta...si faptul ca agentul vorbea urat....si ca radarul era ascuns intre alte masini...si i-am zis k nu vom semna procesul...el ne-a zis k daca nu semnam nu ne lasa sa scrie in proces....noi am insistat si i-am zis k vom semna pt ce completam da in rest nu vom semna!!!atunci s-a enervat....ne-a zis nu semnati???si ne-a luat cu triunghi...dimensiuni la jante...trusa medicala...saracu politist nici nu stia unde sa se uite in talon...pt k jantele erau mai mari...da era specificat in talon....bineinteles k nu aveam triunghi si ne-a mai dat inca 360 ron pe langa cei 60 pt viteza.....i-am cerut din nou sa scrie in procesul verbal cateva lucruri nu ne-a permis si a plecat la masina...procesul nu a fost semnat de nici un martor.Apoi am plecat cu masina...am mers dupa ei pana in centrul orasului....unde a urmat runda2:D....Le-am cerut iar sa ne lase sa mentionam anumite chestii in proces...normal k nu au vrut...si ne tot zicea k am vb urat cu el....desi noi eram 3 in masina si nu l-am jignit cu nimic....ei erau 2....dar doar unu a venit la masina...cel mai tanar...avea vreo 20-22 de ani...batranul nu a venit la masina....cu el am discutat numai in runda 2.Mentionez ca sunt tata si fiu.La un moment dat chiar ne-a amenintat batranul k o sa ne ia permisele la toti!!!si ne-a mai zis ceva hilar....ca de fapt aveam 76....da el i-a zis la cel tanar sa scrie 70...pur si simplu nu aveam cum sa avem asa viteza....Ce parere aveti???

machedon

Post by machedon » 27 Apr 2009, 14:19

o plangerea la Corpul de control al MAI
o plangere penala pentru abuz in serviciu la Parchetul de pe langa tribunalul competent.

raul007

Post by raul007 » 28 Apr 2009, 15:33

machedon wrote:o plangerea la Corpul de control al MAI
o plangere penala pentru abuz in serviciu la Parchetul de pe langa tribunalul competent.

eu vreau doar sa contest procesul verbal sa scap de el...k nu vreau sa-mi pun politistii in cap:D....nu ar trebui sa am probleme nuh?

wittmann

Post by wittmann » 28 Apr 2009, 19:04

Pai contesta-l atunci. Plangere la judecatoria in raza careia s-a savarsit presupusa contraventie in termen de 15 zile de la comunicarea pv.

kjhrodi

Post by kjhrodi » 29 Apr 2009, 14:17

Eu nu cred ca a fost un abuz din partea politistilor
si ca voi chiar ati stat linistiti si ati vorbit frumos. Cred ca in ziua de azi sa fii politist trebuie sa ai nervii tari si sa suporti toti "nedreptatitii" .

Post Reply