eu zic k e abuz...cine ma ajuta cu un sfat?
eu zic k e abuz...cine ma ajuta cu un sfat?
am patit-o si eu azi cu politia...ne-a oprit in oras pt radar...ei ziceau k aveam 70 km/h....dar nu aveam cum sa avem asa o viteza mare...si i-am cerut sa ne arate filmarea(nestiind ca filmarea se arata numai in instanta)...ne-am zis k nu se poate asa ceva...si am cerut sa se mentioneze in procesul verbal asta...si faptul ca agentul vorbea urat....si ca radarul era ascuns intre alte masini...si i-am zis k nu vom semna procesul...el ne-a zis k daca nu semnam nu ne lasa sa scrie in proces....noi am insistat si i-am zis k vom semna pt ce completam da in rest nu vom semna!!!atunci s-a enervat....ne-a zis nu semnati???si ne-a luat cu triunghi...dimensiuni la jante...trusa medicala...saracu politist nici nu stia unde sa se uite in talon...pt k jantele erau mai mari...da era specificat in talon....bineinteles k nu aveam triunghi si ne-a mai dat inca 360 ron pe langa cei 60 pt viteza.....i-am cerut din nou sa scrie in procesul verbal cateva lucruri nu ne-a permis si a plecat la masina...procesul nu a fost semnat de nici un martor.Apoi am plecat cu masina...am mers dupa ei pana in centrul orasului....unde a urmat runda2:D....Le-am cerut iar sa ne lase sa mentionam anumite chestii in proces...normal k nu au vrut...si ne tot zicea k am vb urat cu el....desi noi eram 3 in masina si nu l-am jignit cu nimic....ei erau 2....dar doar unu a venit la masina...cel mai tanar...avea vreo 20-22 de ani...batranul nu a venit la masina....cu el am discutat numai in runda 2.Mentionez ca sunt tata si fiu.La un moment dat chiar ne-a amenintat batranul k o sa ne ia permisele la toti!!!si ne-a mai zis ceva hilar....ca de fapt aveam 76....da el i-a zis la cel tanar sa scrie 70...pur si simplu nu aveam cum sa avem asa viteza....Ce parere aveti???