recuperare contravaloare bijuterii.

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
tiberiu

recuperare contravaloare bijuterii.

Post by tiberiu » 25 Apr 2009, 08:49

Buna ziua.Va multumesc pentru interesul pe care mi-l acordati si va rog daca se poate sa-mi spuneti si mie ce pot scoate din cele da mai jos.Mentionez ca la subiectul,,veridicitate facturi"am uitat sa precizez faptul ca nu a avut acordul meu intervenientul ba mai mult am obtinut si o ordonanta prezidentiala cu privire la incetatre lucrarilor dar degeaba,intervenientul a continuat cu imbunatatirile pana a terminat ce avea de facut.,,In ceea ce priveste bijuteriilesolicitate de reclamant prin actiune,instanta a constatat ca reclamantul(eu) nu a facut dovada existentei unei intelegeri inter viitorii soti in sensul ca aceste bijuterii cumparate in timpul concubinajului sa devina comune de le data incheierii casatoriei,motiv pentru care au considerat ca nefondate sustinerile reclamantului cu privire la dobandirea de catre parti a acestor bunuri.
Fata de aceste considerente,instanta a admis in parte exceptia lipsei calitatii procesuale active a reclamantului cu privire la primul capat de cerere,exceptia invocata de parata ,retinand ca dovada contributiei concubinului la achizitionare bijuteriilor ii da dreptul acestuia sa obtina eventualul drept de creanta dar nu un drept de proprietate asupra acestor bunuri"Mentionez ca este vorba de cca 120 gr de aur de 22k iar ca proba nu am avut decat declaratiile a 3 martori si fotografii.
Va multumesc.

Post Reply