Societate de recuperare...

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
nelush

Societate de recuperare...

Post by nelush » 09 Apr 2009, 20:39

Am apelat acum 11 luni la o societate de recuperare nn DE RENUME nn din Bucuresti, in rezolvarea unui conflict intre subsemnatul si o anume Banca. Am incheiat contractele solicitate de catre reprezentatii Soietatii de Asigurare, am achitat valoare onorariului solicitat, cu toate ca aceasta societate, prin avocatii cu care au legaturi de colaborare, spun ca nu percep onorariu decat in cazul castigarii procesului, ( onorariu de succe ) insa nu am mai primit nici un raspuns din vara. Am facut nenumarate drumuri la sediul acestei societati de recuperare, am solicitatinformatii pe mail, pe cale postala, insa nu am primit NICI UN RASPUNS asupra situatiei. La inceput s-a facut mare valva despre inselaciunea bancii asupra mea, despagubiri de 30 000 EURO, insa dupa ultimul drum la societate, pauza, NIMIC.
Ce ma puteti sfatui sa fac pentru clarificrea situatiei si cu respectiva scietate de recuperare dar si cu continuarea si rezolvarea litigiului cu banca,caci e clar daca ma nn cert nn cu societatea de asigurari, ma pun rau, si Adio. Daca tac, trece timpul si iar ADIO. nn Seful al mare al societatii nn este nn SENATOR DE ILFOV nn. Cam naspa sa ma judec cu o astfel de peronalitate, si sa mi am pretentia sa si castig nn. In schimb am hotarat sa-l nn parasc la CLICK sau la CANCAN, sa solicit sprijin la nn un confrate al sau in ale curateniei stradale ) insa bineinteles dupa ce nn il pun pe tava nn la D.D.-O.T.V. Ce avocat ar accepta un astfel de caz ? ( bineinteles ca doar unul care nu il inghite dar unde sa-l gasesc ?). M-ar p[utea da in judecata daca as apela la vreuna din aceste variante ? Caci cea cu judecata in instanta de capul meu singur, cade din START.
Va multumesc anticipat.

Scuzati, mai am o intrebare. Beneficiaza si de imunitate dupa cate stiu. dar daca as trimite o scrisoare adresa domnului senator, dar prin secretariatul SENATULUI, oare i-ar place? Dar sa o predau personal la intrarea in sent cu o plancarda legata de gat.
Inca o data va multumesc si astept INTERESU DVS>

Post Reply