In 2004 am obtinut dupa mai multi ani, sentinta definitiva prin care sunt proprietarul unor suprafete de teren, pe care insa nu le pot folosi, deoarece am apelat in aceasta perioada la 2 executori judecatoresti pentru aplicarea si punerea in posesie, am achitat taxe diverse, onorarii etc. La primul executo am renuntat dupa ce am fost nn tras pe sfoara pe fata nn, am sesizat organele competente in relatia cu executorii judecatoresti, care mi-u dat adresa unui alt executor care are jurisdictie de executare in zona respectiva, am achitat din nou taxe, onorariu, etc, din septembrie 2008, a expirat din nou termenul legal de 5 luni pentru punere in executare, insa din nou NU AM PRIMIT NICI UN RASPUNS.
Cum pot clarifica aceasta situatie, unde sa apelez pentru a contacta un avocat care sa poata lamurii aceasta situatie. Eu locuiesc in Brasov proprietatea este la Husi, Vaslui. Primul exector era din Husi, al doilea din Vaslui. primul a avut sesizari pentru diverse probleme in urma unuor contoale, fiind si in atentia ministrului justitiei de atunci 2003-2004.
In urma sesizarilor facute impotriva primului executor, oficialilor de pe langa Curtea de Apl Iasi, totul a nn ramas in aer nn. In cine sa mai am incredere, in care institutie ?
Cu deosebit respect, va multumesc anticipat.
Probleme punere in exsentinta definitiva