fixare termen de judecata
fixare termen de judecata
In data de 04.10.2004, am inaintat unui Tribunal, o cerere de chemare in judecata, pana in data de 06.12.2004, nu am primit nici un raspuns, mentionez ca am recipisa de confirmare de primire a cererii.In 06.12.2004, am revenit cu o adresa Dle. presedinte bla, bla ,bla, de ce nu ati fixat termen de judecata. In 20.01.2005, deoarece nici la aceasta adresa nu am primit nici un raspuns, m-am prezentat personal la registratura tribunalului , unde spre stupoarea mea cererea avea nr. de inregistrare, dar de acolo mai departe, nimeni nu stie nimic, unde a disparut documentul, nu este de gasit in nici un registru de evidenta, am cautat personal.In data de 20.01.2005, cu aceasta ocazie, am mai facut o copie de pe adresa prin care solicitam lamuriri privitoare la aceasta intarziere in fixarea termenului de judecata, si de atunci iarasi nimic.Ce ziceti fratilor, ati mai vazut asa ceva? Apoi voi spune care Tribunal este.
Este bine atinsa problema, pentru ca este vorba de o chemare in judecata a unui administrator, a carui firma a fost lichidata pe L64, zic eu fraudulos la numai doua termene de judecata, si inchisa procedura, de aceeasi instanta de care vorbim, cu motivul ca administratorul este vinovat pentru ca nu a tinut ev.cont.etc, etc,insa fara notificarea creditorilor pentru a depune declaratie de creanta.