ceva legat de dreptul penal

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
diana_ionita

ceva legat de dreptul penal

Post by diana_ionita » 26 Mar 2009, 22:01

sa incepem cu incepetul.....eu am 23 de ani ... verisoara mea are 17 ani si 6 luni.problema este legata de ea, prietenul ei si mama ei.
Este impreuna cu prietenul ei de 6 luni de zile.mama ei este impotriva acestei relati si lupta sa-i desparta.acum cateva luni ei am fost la fratele prietenului ei si i-a dus mama fetei , adica matusa mea, peste cateva ore primeste un telefon de la mama ei, sa-i spuna ca numai vine sa o ia ca ea a baut o bere , dupa nici o ora ne trezim cu matusimea la usa ca vrea sa o ia pe verisoarmea acasa ,ea nu a vrut sa mai mearga , aceasta sa dus la politie,politia nu a putut sa-i faca nimic nici ei, nici lui.Dupa 2 saptamani sa certat cu maicasa ....si a plecat de acasa .....impreuna cu prietenul ei, cand sa intors a fost chemata la politie , am mers impreuna cu ea , in acest timp ea a stat la mine impreuna cu prietenul ei , cei de la sectia 11 ne-au spus ca o baga la scoala de reeducare daca se mai repeta.
intrebarea mea ar fi , mama fetei i-ar putea face ceva baiatului din punct de vedere penal fara declaratia ei?fata ar putea fi trimisa la reeducare daca pleaca de acasa ? va multumesc de ajutor,ionita diana.astept raspunsurile dvs.

observer

Post by observer » 26 Mar 2009, 22:31

Ei sa fie fericiti. Politistii ce sa zica si ei. Ca doar nu era nimic de laudat.

Post Reply