Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
-
budrin
-
ignite
mergi si tu la un avocat...care are si ceva minte la el.
cred ca trebuie sa faci o actiune in obligatie de a face...dar e destul de tarziu..si nu am rabdare sa citesc mesajul tau.
du te la un avocat!
-
MedEx
Fa cum a spus Ignite! Consulta un avocat! eu as face asa in locul tau: m-as duce la banca si as solicita un extras de cont fara sa spun ca am pierdut contractul ca bla bla bla si fara sa spun ca am achitat tot. Angajatii vor constata ca nu ai datorie si atunci pe loc sa soliciti sa-ti dea o hartie precum ca s-a terminat creditul! Apoi cu hartia sau cu extrasul de cont mergi la avocat. Ca nu stii peste ce oameni dai si nu poti sa-ti faci apararea in instanta ca nu ai acte! Nu trambita prea mult ca ai rupt actele, nu fi fraier!
In mod sigur ai chitante prin casa! Cere un extras de cont de la banca!
-
budrin
pentru toata lumea,vreau un sfat in conditiile cprimului mesaj.ce am primit pana acum nu ma ajuta cu nimic.intelegeti caci banca spune ca toata arhiva inactiva se toaca dupa 5 ani.si peste toate astea nu pot face legatura intre ipoteca si titularul creditului.cine are o sugestie ma poate contacta si la tel 0766.68.58.12
-
ignite
CU DATELE DIN IPOTECA...INCEARCA O ACTIUNE IN FATA INSTATNEI DE JUDECATA...CARE SA AIBA CA OBIECT...CONSTATAREA INEXISTENTEI VREUNUI DREPT AL BANCII ASUPRA APARTAMANTULUI DATORITA INEXISTENTEI VREUNEI OBLIGATII FATA DE BANCA.